Selam öncelikle arkadaşlar benim bilgisayarım çok kasmaya başladı önceden böyle bir problem yoktu ancak felaket kasmaya başlayınca format atmaya karar verdim.Tek korktuğum şey format atınca ağ bağlantıları gidiyor siliniyor tamamen bu sorunu nasıl halledebilirim ? Veya ağ bağlantıları için bir driver varsa verebilirmisiniz ağ bağlantı driverim:Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC " Şimdiden teşekkür ediyorum.
Lütfen yardım edin arkadaşlar
Teşekkür ederim ama xp 32 bit sistemim uyar mı ?
569 saniye var diyor bekliyorum dolduktan sonra resimdeki kodu yazıyorum downloada tıklıyorum tekrar başlıyor sayaç ?
Zahmet olmazsa Erdem kardeşim direk yükleme linkini verirsen çok makbule geçer
bilgisayarın masa üstümü ?? anakrtının sitesindede kesinlikle vardır bu driver. anakrtın marka ve modeli nedir ??
Intel(R) CORE(TM)2 DUO CPU E4500 Evet masaaüstü saden bana Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC bu driver lazım lütfen yardım edin arkadaşlar zar zor yazıyorum o kadar ki kasıyor :(
Ya da başka bi şey önereyim
Ben internet aygıtına en yakın bunu buldum.
Tablodaki veriler
WinXP, Win2K, Win2003 Auto Installation Program (SID:1483333)
5.7922012/1/205632kUS2
senin etherneten kaynaklanmıyor bence / bu kadar yazıp çiziyorsan burada başka bişiyler var gibi
Selam öncelikle arkadaşlar benim bilgisayarım çok kasmaya başladı önceden böyle bir problem yoktu ancak felaket kasmaya başlayınca format atmaya karar verdim.Tek korktuğum şey format atınca ağ bağlantıları gidiyor siliniyor tamamen bu sorunu nasıl halledebilirim ? Veya ağ bağlantıları için bir driver varsa verebilirmisiniz ağ bağlantı driverim:Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC " Şimdiden teşekkür ediyorum.Kurulum
ftp://WebUser:Lc9FuH5r95.130.19 ... l_5792_01142012.zipYalnizca sürücüler
bakın onu ben bilemiyorum fakat biliyorsanız şunu söyleyin gta san andreas indirdim masayolda çıktı bastım ona önüme bişe çıktı klasör seç diyor seçtim olmas dio bir sürü klasör seçtim olmuyo nasıl halledebilirim lütfen acil cevapp
Intel(R) CORE(TM)2 DUO CPU E4500 Evet masaaüstü saden bana Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC bu driver lazım lütfen yardım edin arkadaşlar zar zor yazıyorum o kadar ki kasıyor :(burada anakartının markası yok işlemcin ile alakalı bilgiler var / sen şu anakrtının marka ve modelini bulsan ethernetle ilgili problemin kalmayacak.