crysis 2 oynarken ekran karrardı.bidaha geldi bidah karardı.Tabi normalda highda oynuyodum.afterburner ile voltajı arttırım sonra bunlar oldu.şmdi pc ekran kartını görmüyor.+ yeşil yeşil şeyler var.kesin yanmışmıdır ?
lütfen yardım edin çok acil.
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
67 mesaj
dostum emin değilim ama rahmetli gibi...
OP Banlandı
396 mesaj
msi gt430.garantisi var ama açıp macununu değiştirdim.sorun olurmu?
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
66 mesaj
1.Macununu değiştirdiysen garantisi uçmuştur onun.
2.Ekran kartını çıkartıp fanın olduğu yerden bi kokla bakim yanık kokusu geliyosa hiç uğraşma direk çöpe salla gitsin!Üzgünüm
OP Banlandı
396 mesaj
kokluyorum hiç bir koku yok.anlamadım gitti.
OP Banlandı
396 mesaj
voltaj nasıl düşürülür ? ekran kartının voltajını arttırdığımdan oldu zaten.belki düşürürsem düzelebilirmi?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
voltaj nasıl düşürülür ? ekran kartının voltajını arttırdığımdan oldu zaten.belki düşürürsem düzelebilirmi?hacı voltajı arttırırken neye dayanarak arttırdın bence o kart nalları dikti garantiye bile gitmez çünkü sen kaşındın...kimi arkadaşlar zannediyorki ekran kartı işlemci gibi önemli parçaların akımını yükseltirsem güzel çalışır çalışır çalışır ama sonu böle olur...bi parçanın elinden ne geliyorsa onla yetineceksin sen bişeyleri yabmak için zorlarsan böyle sonuçlar doğabilir...
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (221966) ~ 09 Eylül 2011 01:28
Yeni Üye
23 mesaj
ekran kartını başka bir pcde dene en kesin sonucu öyle alırsın. onboard ile girebiliyomusun pcye