arkadaşlar öncelikle merhaba.. ben yeni pc aldım 3 ay önce fakat hiçbirşey yapamamıyorum .. ilk önce işletim sistemi xp y di ekran kartım vpu recover hatası vermeye basladı bütün herşeyi yaptım driverları güncelleştirdim ama oyun filan oynuyamıyodum sonra vista ya cevirdim ve bu kez de oyun oynarken video filan izlerken ekran kararıp 1-2 saniye sonra tkrar kendine gelio sonra görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti diyo ben ekran kartımı servise gnderdim ve dün aldım kasayı ekran kartımı değiştirdim fakat aynı markayla hala aynı sorunu yasıyorum bazen de ekran tıkanıo res atmak zorunda kalıosun bazen de mavi ekran gelio bazen ise kendi res atıo lütfen yardım edin herşeyi denedim fakat hala sonunda aynı sourunu yasıyorum ekran kartımın markası ATİ radeon x1650 pro 128 bit 512 mb simdiden teşekkür edrim..
lütfen yardım edin pc de hiçnirşey yapamıorm :(
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,757 mesaj
Anakartın asus P5VD2VM SE mi ?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
sah1nAnakartın asus P5VD2VM SE mi ?ewt kardes ..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,757 mesaj
O anakartlar fabrika çıkışlı sorunlu ben o anakart yüzünden kaç tane müşterimle birbirime girdim.Hatta bu yüzden çizgiyle ep ey bir uğraştırmıştı.
Yukarıdaki link dende takip edebilirsin.
O anakart ati çipsetli ekran kartıyla sorun yaratıyor.Anakartı 4 sefer garantiye gönderdim.5.sefer farklı bir anakart göndermişlerdi.
Son Düzenleme: sah1n ~ 10 Temmuz 2008 18:51
OP Taze Üye
9 mesaj
sah1nO anakartlar fabrika çıkışlı sorunlu ben o anakart yüzünden kaç tane müşterimle birbirime girdim.Hatta bu yüzden çizgiyle ep ey bir uğraştırmıştı.tamam abi çok tşkkür edrm kasayı servise yolladım senin sölediklerini de birz önce arayıp söledim kasa teste gönderileck tkrar tşkr edrm ...
Yukarıdaki link dende takip edebilirsin.
O anakart ati çipsetli ekran kartıyla sorun yaratıyor.Anakartı 4 sefer garantiye gönderdim.5.sefer farklı bir anakart göndermişlerdi.
OP Taze Üye
9 mesaj
peki abi testten bir sonuç çıkmazsa bana bu anakarta uyan hangi ekran kartını önerirsin ?
OP Taze Üye
9 mesaj
ya da ekran kartı mı deiştiriyim anakartı mı ?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
ikisini birden
Son Düzenleme: Ahmet_79 ~ 13 Temmuz 2008 12:45