Arakdaşlar yeni ekran kartı alcam ama karasız kaldım. test sonuçlarında bir 4870x2 bir GTx295 galip oluyor hangisi daha iyidir? yardım edin lütfen :(
Lütfen yardım edin. 4870x2 mi ? GTX295 mi ?
İlk verilen testlere bakarsan onlarda nvidianın beta sürücüsü kullanılmıştır.Yeni sürücülerle GTX 295 fark atıyor.
GTX295 çok daha iyi tavsiye ederim
ahmet79, gerçekten sana çok teşekkür ederim tabiki diğer arkadaşlarada GTX2985 neymiş be =) resmen fark etıyor teşekkürler. Peki fiyatı nekadardır bir bilginiz var mı ?
OO o fiyat ne ya ben o para ile Dünyayı alırım :)
ama neyseki diğerini satıp alcam kolayca alırım bu GTX295 2Gb dimi ? yani alıpta pişman olmayalım.
1792 mb,
merak etme şu anda alabileceğin en iyi oyun kartı bu, bundan daha iyisi yok şimdilik.
pro grafik kartlarını saymıyorum tabiki.
Arkadışım sade kartı alsan çalışmıyor yanında da 300 tl daha gözden çıkarman gerekiyor PSU için
YasinCArkadışım sade kartı alsan çalışmıyor yanında da 300 tl daha gözden çıkarman gerekiyor PSU içPSU ne oluyor bilgi verir misin ?
UltimatePSU ne oluyor bilgi verir misin ?anakarta ve diğer parçalra giden elektrik kablolarını dağıtan bi kutudur, sistemin en önemli bileşenidir (bana göre) sistemdeki donanımların kullanacaığı eletiriği belirle bu tür yani yeni nesil e.kartlarına yüksek '' W '' değerine sahip olması sistemin sağlıklı çalışmasını sağlar.
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36318
bu iki psu'dan birini alabilirsin, eğer sendeki psu yetersiz ise.
Aslında sistemim bayabi iyi sayılır Asus Blıtz Extreme anakart var. Ona PSU gerekir mi bilemem ama gerekiyorsa alırız.
Birde şimdi ATı HD 5870x4 üzerinde çalışıyormuş 4GB mı ama Nvidia'da pyschx özelliğide var napsam acaba beklesem mi beklemeden Nvidiayaya geçsem mi ?
Gigabayt ekran kartları nasıldır ?
sistemini yazabilirmisin diğer parçalarını
değmez o paraya yazık günah yaaa ne demek 1000 ytl üstü 2x 4870x2 yap daha iyi
titi_boss_14değmez o paraya yazık günah yaaa ne demek 1000 ytl üstü 2x 4870x2 yap daha4870x2'yi bedava mı alacak oda hemen hemen aynı para:S