merhaba arkadaşlar şimdi bende NVIDI NFORCE4 SERİES Bilgisayarıma önce fomatımı atım ve ilk olarak fomat işlemlerimi bitirip daha sonra anakartı Cd taktım ana kartı tanıttım önce ses geldi ve sonra ekran kartı Cd si taktım erkan kartı Redeon Hd 3650 Ddr2 serisi yükleme bittikten sonra bilgisayarımdan ses çıkmadı acaba bunun için ne yapman gerekiyor yardım edermisniz lütfen ...
Lütfen yardım edin
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Sürücülerin tamamını kaldırıp tekrar kurun. Muhtemelen veriyolu çakışması olmuştur.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
şimdi iki Seneçenk yaptım ilk olarak ekran kartı tanıtıp sonra ana kartı tanıtım öyle bir ses gelmedi sonra bilgisayar yeniden herseyi kaldırdım ana kartı yükledim ses geldi ama ekran kartı nezaman tanıtmayyorsam ses o an gidiyor
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Amd athlon(tm)64 proscessor erkan kartı Redeon Hd 3650 ddr2 serisi Windows xp prossinal orjinal CD si versiyon 2002
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Bilgisayarınızın özellikleri nedir? Anakartınızın web adresinden yeni sürücüleri yükleyin.Parçalarınızın üreticisi olan firmaların internet sitelerinden modelinize ait güncel sürücüleri indirip kurun. Anakart ve ekran kartı sürücülerinizin güncel olanlarını yani. Sorununuz çözülmüş olacak.
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
şimdi iki Seneçenk yaptım ilk olarak ekran kartı tanıtıp sonra ana kartı tanıtım öyle bir ses gelmedi sonra bilgisayar yeniden herseyi kaldırdım ana kartı yükledim ses geldi ama ekran kartı nezaman tanıtmayyorsam ses o an gidiyor3650 ekran kartlarının kendi ses chipleri var. Sanırım sistem onun sürücüleri kurulduğunda onun chiplerini varsayılan ses kartı olarak atayıp anakart ses kartınızı devre dışı bırakıyor. Buda sistemden sesin kesilmesine sebeb oluyor. Tek yapmanız gereken denetim masası ses aygıtlarından varsayılan aygıt olarak anakart ses kartınızı atamanız. Bende 3650 kullanıyorum ve bu sorunla arasıra bende karşılaşıyorum. Daha önce hatırlayamadım.