bilgisayarıma bugün internet bağlattım.kuruluma gelenler virüs olduğunu saptadı antivrüs programı yüklerken.yüklenilen hiçbi programı açmıyor.bundan öncemde ofiice programını yüklerken hata vermişti.format nasıl atılır bilmiyorum.bilgisayarımıda güvenerek kimsenin eline teslim etmek istemiyorum anlıcağınız.ne yapmalıyım yad aşöyşe sorıyım formatı nasıl atıcam!![V][V]
lütfen yardım edin
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Şimdi öncelikle Bir adet işletim(winXP yada 98) cd si edin bence XP kullan...Şimdi bilgisayarın açılışta anakartının modelini gösterirken sayfaya dikkatli bak bios setting s için ne gösteriosa o tuşa bas mesela bende F2 tuşu kullanılıyo sende bu işlemi yapınca Bios ayarlarına girmiş oldun...
Şimdi BOOT seçeneğini bul ve first boot device i bulup ordaki değer CD-rom olarak değiştir sonra SAVE ederek biostan çık...
Kullanacağın işletim sistemini cd sürücüsüne tak ve bilgisayarını yeniden başlat ben XP yi anlatacağım sana şimdi xp cdsini takıp yeniden başlattıktan sonra;
Ekranda CD den önyükleme için bir tuşa basın dediğinde bir tuşa bas ve mai bir ekran gelicek burada hiç bir şeye basma bekle o kur dosyalarını yükleyecek...ondan sonra sırasıyla alttaki yazıları takip et;F8 ile sözleşmeyi kabul et Enter le tüklemeyi yapeğr XP şu an yüklüyse L tuşu ile sil ve c yi NTFS olarak biçimlendir..en basit böyle anlatabildim bence bilmiyorsan bilen birinin yanında birkere takip et ve zaten ondan sonra ne kadar koolay olduğunu göreceksin...kolay gelsin
k_i84bilgisayarıma bugün internet bağlattım.kuruluma gelenler virüs olduğunu saptadı antivrüs programı yüklerken.yüklenilen hiçbi programı açmıyor.bundan öncemde ofiice programını yüklerken hata vermişti.format nasıl atılır bilmiyorum.bilgisayarımıda güvenerek kimsenin eline teslim etmek istemiyorum anlıcağınız.ne yapmalıyım yad aşöyşe sorıyım formatı nasıl atıcam!![V][V]götür başında bekle herkes üçkağıtçı değil ya!
ganzolistKatılıyorum arkadaşım,bu insanlara güvenmem olayı ne biçim bi olay ya..Yani tamam herkesede güven saf durumuna düş demşiyor kimse ama..teknik servis elamanın yapabileceği en kötü şey parça değiştirmek olacaktır ouda seri no larını yaz bari gerçi onu bile yapmazlar ama...k_i84bilgisayarıma bugün internet bağlattım.kuruluma gelenler virüs olduğunu saptadı antivrüs programı yüklerken.yüklenilen hiçbi programı açmıyor.bundan öncemde ofiice programını yüklerken hata vermişti.format nasıl atılır bilmiyorum.bilgisayarımıda güvenerek kimsenin eline teslim etmek istemiyorum anlıcağınız.ne yapmalıyım yad aşöyşe sorıyım formatı nasıl atıcam!![V][V]götür başında bekle herkes üçkağıtçı değil ya!
saol çok açıklayıcı yazmışsında,ondan önce götür başında bekle bilg.da uygulanan bi çözüm deil sanırım!