ARKADAŞLAR DİSC BİRLEŞTİR YERİNE BİÇİMLENDİR DEDİM VE HERŞEY UÇTU GİTTİ Bİ YOLU VARMI D DOSYASINDAKİLERİ GERİ GETİRMENİN LÜTFEN YARDIM EDİN
LÜTFEN YARDIM EDİNN
newzat82ARKADAŞLAR DİSC BİRLEŞTİR YERİNE BİÇİMLENDİR DEDİM VE HERŞEY UÇTU GİTTİ Bİ YOLU VARMI N D DOSYASINDAKİLERİ GERİ GETİRMENİN LÜTFEN YARDIMŞimdi chip ana sayfasında ücretsiz tam sürüm yazıyor .Ordaki proğram işini görür sanırım o proğramın içinde dosya ve klasör geri getirme var kurtarma yani silinmişleri geri getirme şansın var süresi dolmadan proğramı indirmeni tavsiye ederim daha çok işlevide var bi çok hatayıda düzeltir hemde türkçe
chipte war böle bi program araştır
bilmiyorum bulamıyorum nereye baksam yok keşke olsa :( demin arkadaşın dediğini de denedim yok olmuyor
Bu günün ücretsiz yazılımı olan Glary Utilities PRO 2.9
proğramı kurulmadımı yoksa proğramın içinde birimler<gizlilik&güvenlik<dosya kurtarma mı işini görmedi
Recuva bedava oda isini görür vu tarz programlarin hepsi görevini yerine getirir ama cok uzun sürer
Glary Utilities PRO 2.9
kurdum hiç işime yaramadı benim yani geri gelen hiç bir şey olmadı
umarım bu işime yarar en azından ilgilendiğiniz için hepinize sonsuz teşekkür ederim
Recover My Files 3.98 Build 5167
Üreticinin açıklaması:
Yanlışlık sildiğiniz bir dosyayı veya eskiden silip sonradan lazım oldu dediğiniz programları tekrar geri getirmek için işe yarayan bir program.Mesela harddiskinize yanlışlıkla format attınız ve içinde çok önemli belgeleriniz vardı. Sakın hepsi silindi diye üzülmeyin çünkü aslında harddisk o dosyaları silmiyor sadece kendi görüş alanının dışına çıkartıyor. Recover My Files v3.84 adlı program da yanlışlıkla sildiğiniz programları geri getiriyor. Her türlü Word, Excel, PowerPoint dosyasını, resim ve grafik dosyasını, ZIP ve RAR gibi sıkıştırılmış dosyayı, Outlook ve Outlook Express'den sildiğiniz emailleri vb. gibi aklınıza gelecek her türlü dosyayı sildikten sonra tekrar bilgisayarınızda bulabilirsiniz.
Dosya Boyutu:5.5 MB
Lisans:Shareware/KAYIT KAPALI
Full sürümü:70 Dolar
link: http://download.getdata.com/RecoverMyFiles-Setup.exe
bşy değil görür inş işini düzeltme yaptım bilgine
ben mi yapamıyorum yoksa olmuyor mu bu ya :( sanırım bu da işe yaramıyor
peki arkadaşlar bende bir şeyi anlamadım konuyla biraz alakasız biraz alakalı sildiğimiz birşey hdd nin görüş alanından çıkıyorsa nereye kayıt ediliyor bunlar.formattan sonra bile eski dosyaları geri getirebiliyorsak bunlar nere gidiyor silinince?
verilerin üstüne birşey yükleme easyrecovery professııonal format recovery
harddidk tarat verilerin üstüne veri yazılmamışsa 1 - 2 taramaya %80 verilerini kurtarır programın kullanımı çoğu sitede yazıyor zaten veriler fiziksel olarak silinmezler en basiti senin anlayacağın harddisk içinde FAT diye bir bölüm vardır format yavaş format hızlı format olsun durum böyledir dosyalar silinince adresleri silinir asıl dosyalar sen o dosyaların üstüne veri yazmadıkça olduğu yerde dururlar anlayacağın şekilde bir örnek bir ev var ve o evin adresi kağıtta yazıyor sen o evin adresini kağıttan sildin ama ev olduğu yerde duruyordur veri kurtarma yazılımlarıda işletim sistemi tarafından silindi olarak işaretlenen dosyaları bulur bilgisayar dünyasında silmek diye birşey yoktur mesela bir 1 mb boyutunda birmetin belgen var sen bu metin belgesini silip 1 mb boyutunda bir word dosyası oluşturdun bu durumda 1 mb metin belgesini 1 mb word dosyasına dönüştürmüş olursun