arkadaşım ekran kartın çok iyi değil bir kere low ayarların pek üzerine çıkma...
ikinci olarak , cpu'nun voltajını düşürmeye ne dersin ? :D herkes yükseltmeye çalışır ama biz düşürelim... bende laptop var işlemci değiştirmiştim fazla ısındığı için kapanmaya başlamıştı bir baktım cpu 97 derece yi gösteriyor :D Isınmanın en rahat çözümü laptoplarda özellikle undervolt yapmak...
Bunun için RMclock diye bir progrqam var ücretsiz , bu prg. ile cpu'nun voltajı ve çarpan ayarları ile oynayabiliyorsun. Mesela ben 2,00 ghz'lik turion X2 işlemciyi 0,9250 volt ve 9x çarpan ile 1,8 ghz hıza düşürüp kullandığımda max. sıcaklık 70-75 derece oluyor... Programın linki bu :
buradan 5. sırada bulunan RightMark CPU Clock Utility (RMClock) exe'sini indirip kullanabilirsin...
programı kullanmak kolay ama azıcık ingilizce lazım...
Büyük ihtimalle sorunun çözülecektir... (voltajı fazla düşürdüğünde sistem kasılmaya başlayacaktır... ayrıca çarpan değerin ile voltajın birbirine paralel olsun... örneğin 8x çarpan ve 0,9000 volt ile işlemcini 1,6 ghz hıza çekebilir ve ısınmasını oldukça azaltabilirsin... yada 9x çarpan ve 0,9250 volta getirip 1,8 ghz ile de kullanabilirsin... ama 9x çarpan ile 0,9000 volt verdiğinde cpu'n sersemleyip ağırlaşacaktır :D deneme yanılma ile öğrenirsin aman diyeyim aşırı voltaj verme... bu program overclock için değil undervolt için...)
Geçmiş olsun....
(çözemediğin birşey olursa pm atabilirsin...)