arkadaşlar az önce miziklerimin olduğu klasörün simgesini racket doc programına kısayol oluşturmak için sürükledim ksayol olarak soru işareti olustu daha sonra oda ne bi baktım müziklertim klasörü yok win7 müziklerim klasörünü görmüyor. ama silinmediğinden eminim çünkü hafızada bı kb bile azalma olmamıs hersey yerlı yerınde ama müziklerime ulaşamıyorum.klasör isimini arama yaptım yok gene bulmuyor içinde bi takım sarkı isimleriyle arama yaptım gene bulmuyor. lütfen varsa bi çözümü yardım edin kafayı yıyecem 100 lerce sarkı var içinde. yardımlarınızı esirgemeyin of of
lütfen yardım müziklerimin olduğu klasör görünmüyo
ya yaptım onu ama anlamadığım bi şekilde bütün sistem geri yükleme noktaları silinmiş.ben normalde cok dıkkkat edrım sıstemı gerı yuklemenın açık olmasına zaten acıktıda nası oluyo butun noktalar sılınmıs onuda anlamıs degıl daha 1 hafta once gerı yukleme yapmıstım.
dosya adını aratın behnce wının kendi arama özelliğinden nereye attıysa çıkar büyük ihtimalle rocket dock onu bir yere attı
SCARFACE_ arkadşım allah razı olsun dedgın gibi başka biyere atmıs.arkadaslar hepinizin yardımlarına ilginize binlerce kez tesekkurler sagolun. bu arda antıvurus programım avast ev surumu. sizce zararlı avastı gecmıs olabılırmı sıstem gerı yukleme noktalarının sılınme sebebı vurus olabılırmı.
chıp ın bı makasesınde confıger mı ne bi solucan varya onun boyle bişey yaptıgını okumustum o olabılırmı sıstemımde nası anlarım?
evet aradım bulalmamıstı ama sonradan win7 dısckteki bozuk bolumlerı tara ve düzel bölümünde o işlemi yaptım sonra baktım müzik klasörü gene gorunmuyo işe yaramadı heralde dedım sonra o arkadsımız oyle yazınca. (hemen cvp yazacaktım arkadsım arama yaptım gormuyor dıe) sonra dur bı daha denıyımde oyle yazayım dedım muzık dıe arama yaptım ve butun muzıklerımı buldu ama hepsı bıtakım dosyaların içe karısmıs bı halde farklı farklı yerlerdeydı hepsını tekrar muzık dıe olusturdugum klasore topladım.
sanırım bozuk bolumlerı duzeltme işi işe yaramıs. olay bu arkadasım.
merak ettıgım acaba sıstemımde vurus varmı?
Avast'ın kendisi virüs zaten :)
......................................
zaten bulduklarınıda silemiyor.
en ıyısi kaspersky galiba.oda sıtemi kasıo özelliklede açılışta pc resmen can ceksıyo kaspersky i açam die zaten o açılmadanda otekı programlar msn vs. açılmıyor.
resmen pc nın patronu kesiliyo o yüzden sevmiyorum ama ondan ıyısıde yok of ya.
gececem linux e ama onada lanet tar.gz uzantılı programları kurmayı öğrenemedim gitti.