Lütfen yardım,Norton mu Panda mı?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
tolgayavuz
22-12-2005, 15:07   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Merhaba ben çok yeni bir internet kullanıcısıyım.Özellikle antivirüs programları hakkında pek bilgim yok.
   Yaklaşık 3 aydır Norton İnternet Security 2005'i kullanıyordum.10 gün önce kullanım süresi doldu.Update yapmıyor.Bu şekilde kullanmaya devam etmem virüs bulaşması açısından tehlikeli mi?Bi de elimde Panda antivirüs programı var.Bu program Nortonun yerini tutar mı?Önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

Banned
23-12-2005, 12:30   |  #2  
Banlandı
191 mesaj

nortonun kendi virüs zaten sadece adı var.panda kullanmalısın buyılın en iyi antivirüs yazılımı bütün firmalar ve antivirüs yazılım testi yapanlar onaylıyor.chip byte pc magazin vb birsürü firma destekliyor.

dunhill
16-01-2006, 21:13   |  #3  
Taze Üye
3 mesaj

bence hiçbirini kullanma AVAST tı kullan harika bi program

Banned
17-01-2006, 11:23   |  #4  
Banlandı
191 mesaj

şunu aklınızdan çıkarmayın ve böyle saçma şeyler  yazarken iyi düşünün biri lisanslı biri lisanssız.avastta teknik destek ve yardım sınırlı norton ve pandada sınırlama yok kalite yönündende panda en iyisi.

viking20
17-01-2006, 11:39   |  #5  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

iyi de bende PANDA kullanıyordum aslında çok da memnundum ,derken panda nın firewall ı kendi sistemimin (windows'un ki mi yoksa modemin ki mi bilemem)firewall ı çakıştı ve XP göçtü.ben de PANDA yı çok sevmeme rağmen uçurdum.Şimdi kaspersky ve ad-aware kullanıyorum bir sorun yok.

Banned
17-01-2006, 14:21   |  #6  
Banlandı
191 mesaj

çoklu firewal yapılandırması yapılması bilmeyen kişilerce kullanılırsa hep bu sorunlar oluşur.3 firewalı bırakın 4 tane kullanıyorum ama hiçbir sorun yok çünkü yapılandırmaları hepsinin otamatik çakışma olursada uyarı veriyor ve bütün firewallara aynı portu açması için izin verince yada kapaması komutunu verince sorun yok ve ayrıca bütün sistemcilerin ve microsoftun ortak düşüncesi şudur asla çoklu firewall kullanılmamalıdır.microsoft sp2 firewall ile ilgi teknik açıklamalarda konu mevcuttur ve ayrıca hiçbir yazılım kurulşmadan sp2 firewall açıkken panda kurunca hiçbir sorun olmamaktadır ama yinede risklidir tek firewall en iyisidir.modemin firewalı yazılımsal değilsede panda veya x bir antivirüs algılayamaz ama donanımsal değilde yazılımsalsa algılar ve bloklar.bazı modemlerde yazılımsaldır sürekli güncelleme yapar netten patchleri çıktıkça.

darkstar
17-01-2006, 17:58   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

AVAST iyi nod32 iyi

JacX6
20-01-2006, 00:51   |  #8  
Taze Üye
7 mesaj

Bence en iyisi nod32 hem bilgisayarı kasmıyor hemde hızlı ben şahsen hem nod32 hemde norton 2005 kullanıyorum şu anda pc ne bir worm nede bir virüs var

onkaraah
22-01-2006, 16:08   |  #9  
Taze Üye
7 mesaj

bence sadece F-SECURE Internet Security 2006

onkaraah
22-01-2006, 16:25   |  #10  
Taze Üye
7 mesaj
alıntı:
Gönderen : onkaraah

bence sadece F-SECURE Internet Security 2006

Neden sistemi en az yoran AV programı F-SECURE, Roorkit tehlikelerine karşı hem Windows, hemde Linux clientlarını tarayabilen ve bunlar için önlem Almanızı sağlayan yine F-SECURE, o çok övdüğünüz AV programları için yeni tarama motoru teknolojisi geliştiren ve dünyada 5 tarama motoru kullanmasına rağmen yine en az yer kaplayan ve en yüksek performansı gösteren F-SECURE, dünyada ilk Türkçe dil desteğini veren F-SECURE, lisanslı kullanıcılarına lisans süresi boyunca yeni bir sürüm çıkmışsa onları güncelleyen yine F-SECURE, dünyanın 1 numaralı spyware motorunu geliştiren kim F-SECURE (Lavasoft firmasına Ad-AWARE motorunu geliştirdi :D, tüm anti virüslere karşı en hızlı güncelleme yayınlayan ve sizin sisteminizi koruma altına alan kim yine F-SECURE, dünyanın en büyük internet servis sağlayıcılarına ve en büyük internet firmalarını koruyan kim yine F-SECURE (AOl, Yahoo serverları ve clientları F-SECURE tarafından korunuyor, Nokia, Ercisson, DeutchTelekom gibi firmaların tüm birimleri F-SECURe tarafından korunuyor.) Başka söze ne hacet. Son bir şey daha bilgisayar teknolojisini sonuç itibariyle biz geliştirmedik ve sonuçta anti virüs yazılımlarınıda bizler geliştiremiyoruz. Türkçe olarak kullandığımız sürece sistemlerimizde sorunlarla karşılaşmamız doğal, her şeyi en iyi ayarları ile kullanmak istiyorsak lisanslı ürünler ile ve 7/ 24 gerçek teknik hizmet veren firmalarla çalışmalıyız. saygılarımla.

cursed
24-01-2006, 22:21   |  #11  
Yıllanmış Üye
1,123 mesaj

bence hiç biri her zaman kasperksy den  yanayım.. bazıları çoğu zaman sistemleri düşük olduğu için kasıyor diyor... fakat kaspersky her açılışta genel bir scan gibi bir eşy yapıyor .. gene babasının hayrına yapmıyor bunu ,,her şey güvenlik için... diğerlerinede kasmıyor diyorsanız demekki onlar bu güvenlikten bi şekilde ödün veriyor demektir... bende hiç virüs bulmuyor .. yok böyle yok şöyle de diyorsanız.. bence virüsü kendii bulamıyor birdce kaspersky yi deneyin derim ben...

Swat_Man
25-01-2006, 13:04   |  #12  
Yıllanmış Üye
1,488 mesaj

Kaspersky

Karadavut
26-01-2006, 21:45   |  #13  
Yıllanmış Üye
555 mesaj

Kaspersky 5.0.390 birde Zonealarm Pro'nun En son sürümü+ad-aware veya spybot.Kaspersky kasmıyo merak etme.Norton kullanma.Eğer ücretsiz kullanıcaksan antiviri kullan.Yanlız bütün antivirüslerin birbirinden üstün tarafları war.Birinin bulamadığını diğeri buluyo.Hadi kolay gelsin.

cursed
27-01-2006, 00:26   |  #14  
Yıllanmış Üye
1,123 mesaj

yada birinin virüs olarak gördüğünü diğeri virüs oalrak riskli bulmuyor.. gibi.. yada illegal olan çeşitli hack tool larınıda virüs olarak görenler var oda apayrı :)

theironman
27-01-2006, 10:35   |  #15  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

Ben Panda da demiyorum, Norton da. AVG'ye ne dersin?

fahri
31-01-2006, 21:31   |  #16  
Taze Üye
3 mesaj

Bana da arkadaş galiba trojan gönddermiş.İlk başta inanmadım norton hep uyarı veriyordu.bunun üzerine windows altında bir klasör gözüme çarptı(Windows'un kurulu olduğu dosya değil .çünkü windows diğer yerel disk te yüklü) o klasörü silince uyarı artık çıkmıyor.taramalarda da gözükmüyo
ama yine de nasıl emin olabilirim veya sizce silinmiş midir virüs?not: arkadaşa ne olduğunu merak ediyosanız bir çok kişiyi böyle şeylerle rahatsız ettiği için sınıfımız tarafından linç edildi.

Banned
01-02-2006, 14:15   |  #17  
Banlandı
191 mesaj

panda 2006 en iyisi yeni donanım ve teknoloji desteği birtek bunda.daha hiçbirinde genişbant internet ve wireles için özel koruma şifre saklama antipishing yokken bunda var.ayrıca bilinmeyen virüsleri engelleyip siler.ve gayette kaliteli bir teknik deteği var.

mirgesav
01-02-2006, 21:09   |  #18  
Taze Üye
2 mesaj

kesinlikle avast öneririm norton bilgisayarı çok yavaşlatır panda ise virüsleri bulmada oldukça başarısız antivirüs yazılımları arasında en iyisi avast deneme sürümünü  http://avast.netwee.com/ adresinden indirebilirsin sanıyorum 6 ay deneme veriyorlar

Banned
03-02-2006, 11:31   |  #19  
Banlandı
191 mesaj

avast diyorsunda işin içinde para ödemek olursa başarasız çıkınca işini yaptığın firmaya para ödemek zorunda olunca ozamanda varmısın mirgesav ? ben yokum ve kendimi ateşede atmamaya kararlıyım zamanında çok yedim bu para ödeme yüzündewn darbe onun için en iyisi panda daha vatos vormu silen antivirüs yok be panda dışında.tabi gidipte 2000 panda yada 2003-2004 yüklersen bir işe yaramaz.

Son Düzenleme: scream730 ~ 03 Şubat 2006 11:33
odilya
04-02-2006, 02:22   |  #20  
odilya avatarı
Yıllanmış Üye
105 mesaj

çocuğun daha çok kafası karıştı bee :)

HakanAKBEY
07-02-2006, 23:05   |  #21  
Taze Üye
2 mesaj

güvenlik duvarı olarak zone alarm pro. yu, antivirus olarak ta bit defender professional 9 plus ı öneririm. ikisi uyumlu çalışıyor. kasperkyi kur kullan, sonrada silmeye kalk bak neler geliyor bilgisayarının başına, f secure proğramını kurmayı dene bütün sistemin kilitlenir. panda ne zaman birinci olmuş, nortonu anlatmaya gerek yok, daha yeni yayımlandı bir süürü kritik açığı olduğunu. rahat etmek istiyorsan bilgisarının kasım kasım kasılmasını istemiyorsan önerimi sundum sana gerisini sen bilirsin.

tuncerozatan
07-02-2006, 23:18   |  #22  
Taze Üye
3 mesaj

bende bir dergi ile 3 ay kullanımlık aldığım NOD32 kullanıyorum ve üzerine tanımıyorum.
PANDA yıda daha önce kullandım ve tavsiye ederim. fakat PANDA TITANIUM yani güvenlik duvarı olmayanı kur. hemde şimdi türkçe....
hadi size iyi günler...