slm ben bır masa ustu bılgısayar almayı dusunuyorumm markası VESTEL PC ONYX PRO I5650-S50-P7-2G-D bu bılgısayaraı sırf oyun ıcın alıyorum acaba oyun ıcın yeterlımıdır
Intel® H55 Chipset Anakart ,20-in-1 Card Reader İşlemciIntel® Core ™ i5 İşlemci i5-650,İşlemci hızı 3.20 GHz , 4MB Intel® Akıllı Bellek- Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.46 GHz'e kadar Microsoft İşletim SistemiOrijinal Windows®7 Home Premium Ram Bellek3 GB 1333 MHz DDR3 Bellek Hard Disk Bellek500 GB SATA Harddisk Ekran Kartı2 GB ATI HDG4670 Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek) Optik SürücüDVD RW DUAL Optik disk sürücü özellıklerı budur bılgısayar dahılerınden yorumlarını beklıyorumm sımdıden saolun bilgisayar 1500 tl pesın fıyatıııı acaba bu ekran kartıyla yada bu sııstemle oyunlarda takılma olurmmmuuu vestele guvenılırmmmıııı sızden ı yorum beklıyormmm ona gore bılgısayaraı alıcammm 1500 tl nakıt olmadıgı cıınnn bu yolu tercıh ettımmm bılgısayar hakkında bılgısı olan lutfen yazsınnn kib
lütfen yardım vestel masa ustu bılgısayarlar
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
sistem iyi olmasına iyi de dostum bu sistemi toplayarak daha ucuza mâl edebilirsin, veya burdaki arkadaşlara güzel bi sistem toplatabilirsin yardımcı olacaklarına eminim intel tabanlı istersen intel amd istersen amd bi mağazadan marka olarak almanı tavsiye etmem.