Sistem Özelliklerim :
Ram Kingston 2 gb
İşlemci Amd 2.91 ghz
Ekran Kartı Atı 4850 Series Hd 2 gb
Windows 8
Arkaşalar bu sistemle gta 4 eflc kasıyor ne yapmam lazım
Sistem Özelliklerim :
Ram Kingston 2 gb
İşlemci Amd 2.91 ghz
Ekran Kartı Atı 4850 Series Hd 2 gb
Windows 8
Arkaşalar bu sistemle gta 4 eflc kasıyor ne yapmam lazım
adamlar i7 ile kasıyor diyor kasmaya çöüm arıyorum ben
patch kurdunmu demissin kardeşim patchı açıyorum öle kalıyor 1 2 saniyeyede hata variyor bunu nasıl cözcem
dedimi anlamadınız çou kişi yapamıor çözüm yolları var ama olmadı ben onları soruyorum
patchlara bakacaım ama sorunun çoğu fps azlından kaynaklanıyormus nasıl artırabilirim
AMD ANTHLON 2 X3 435 PROCESSOR 3 cpus 2.91 ghz
işlemcim bu kötümü
arkadaşlar yeniyim de bir soru sorma için nasıl konu açılır
AMD ANTHLON 2 X3 435 PROCESSOR 3 cpus 2.91 ghzevet gta 4'e göre kötü... gta 4'n minimum istediği işlemci seninki, tavsiye edilen phenom x3 yada daha iyisi...ki phenom x3'den daha iyi işlemcilerde bile kasıyor...sen i7'li sistemlerdede kasıyor diyorsun ama onlar senin aldığının 2 katı fps alırlar...ama onların işlemcilerine göre aldıkları fps az geliyordur...optimizasyon kötü olduğu için... ben phenom x6 ile 45-55 fps arası rahat oynamıştım...işlemcim bu kötümü
evet gta 4'e göre kötü... gta 4'n minimum istediği işlemci seninki, tavsiye edilen phenom x3 yada daha iyisi...ki phenom x3'den daha iyi işlemcilerde bile kasıyor...sen i7'li sistemlerdede kasıyor diyorsun ama onlar senin aldığının 2 katı fps alırlar...ama onların işlemcilerine göre aldıkları fps az geliyordur...optimizasyon kötü olduğu için... ben phenom x6 ile 45-55 fps arası rahat oynamıştım...anladım urastın için teşekürler silecez oyunu ozaman. wolfteama devamki pes fifa gleior onları kaldırır onları bekliyecez
oyunu ve patch'ı bilgisayarından kaldır ve sadece 1.0.4.0 olan patch'ı yükle, diğerlerini yükleme...biraz performans artışı mutlaka sağlarsın... 1.0.4.0 patch'ından sonra çıkan patch'lar genelde oyundaki gölege sorunlarını hallediyor ve gölgeleri daha kaliteli hale getiriyor... gölgeler daha kaliteli oluncada performans yerlere iniyor... ayrıca oyun ayarlarında gölgeleride tamamen kapatarak bir dene...full patch kurulu zten bişi değiştiği
oyunu ve patch'ı bilgisayarından kaldır ve sadece 1.0.4.0 olan patch'ı yükle, diğerlerini yükleme...biraz performans artışı mutlaka sağlarsın... 1.0.4.0 patch'ından sonra çıkan patch'lar genelde oyundaki gölege sorunlarını hallediyor ve gölgeleri daha kaliteli hale getiriyor... gölgeler daha kaliteli oluncada performans yerlere iniyor... ayrıca oyun ayarlarında gölgeleride tamamen kapatarak bir dene...deneyeceğim
ayarları lowa çekince rahat oynadım urastınız için saolun