Arkadaşlar bende Şuan 2 adet Pc bulunmakta Birinin Ana Kartı P4m900 Birininkide P4m800Pro
10 yıldır Kullandığım Pc p4m900 sonra harddisk bozuldu kullanmadım.
Diğerinide 150 Tl aldım. Özellikleri İntel Pentium 4 3.00 Ghz Sistem sp3 1 gb ram var ikisindede bu p4m800Pro'd 4 Ram takılcak yeri var bende 512 den 2 tane taktım Şuan Kullanıorum Fakat Sürekli Bluescren (Mavi Ekran) Verdiği İçin Bunun hardiskini ona takmayı düşünüorum ama bunun hardiski kablolar yani yeni olan ince kablolarla takılıor diekinde ise bu özellik yok sadece sata kablosu var beni onu ona taksam o PowerSupleden Gelen ince uzun kabloyu nasıl yapcam bende o yüzden hiç uğraşmayım dedim. (reklam olmasında) ARÇELİK Bayi girdim Adam pc gösterdi baktım.
Özellikleri: (Tam Burda mavi EKran verdi PC :D)
INTEL Core i3 2100 Soket 1155 3.10GHz 3MB Cache 32nm İşlemci:
500 GB Harddisk 7200 Devir
512 MB ati Readon HD series 3650:
4GB Ram 1330 Mhz
Anakart Filan Yazmıordu?
Adam sorda Oynadığın Oyun ne die bende dedim ki Counter-Strike 1.6 ve Crysis x dedim Tamam Bu senin işini görür dedi bende dedimki ekran kartı yükseltme şansımız varmı dedim oda alırsın sonra kendin takarsın dedi.
Bende düşünüyüm sonra bakarız dedim sizce alsam ne olur 24 ay garantisi var Kasa içerisini açıp parça taksam garanti dışı kalır değil mi ?
*** Yani Anlayacağınız Ben bu pc alıyım mı almayımmı adamın dediğine inanıyım mı (Parça takmayız) Dediğine