arkadaşlar makinamda f-secure internet security var orjinal.bugün bir blogspot sayfasından bir linke basıp bir müzik inditmek istedim link rapidshare di ordan tıkladım saniye geçmeden mavi ekran oldu açtım bilgisayarı bi sorun yok ama ben şüphelendim makinayı geri yükleme yapmak istedim girdim ama ne göreyim geri yüklemede tarihler aktif değil ocak ayına döndüm ordada tarihler aktif değildi.bilgisayarcıma sordum hemen klasik bir tavırla virüs vardır dedi.acaba hakkaten öylemidir.şu an f-secure ve internetten kaspersky internet free scanle tarattım virüs trojan falan bulmadı acaba makinamda ne var.şu an internette rahatça sörf yapıyorum hiç bir sorunum yok.ama geri yüklememe engel olması neye dalalet bu sorunmu nasıl hallederim.acil yardımınızı bekliyorum.notebook la hafta içi bir sunum yapacam makinam göçerse perişan olurum.lütfen yardımcı olun.makinamda virüs mü var acaba yada ne haltsa işte sorunum nedir?taşekkürler
lütfennnn yardım edinnnnn
arkdaşlar xp sistemimi karspersky ve f-secure le tarattım hiç bi şey yok.bilgisayarımda şu an virütik bir problemin belirtileri yok fakat geri yüklemede günler aktif değil nedir bu rezillik.kimse sorumu cevaplamamış lütfen yardım edermisiniz?
Bilgisayarım sağa tık <özellikler<sistem geri yükleme< "bütün sürücülerdeki geri yükelemyi kapat"eğer yanında tick varsa kaldır, eğer yoksa problem başkadır şimdilik bunu deneyin.
dediğinizi yaptım kutucuk boştu.acaba sorun ne olabilir.taramalarda virüs worm trojan yok.neden olur yada taramalara karşı kendini gizliyomu.rootkit taraması yaptım onda bile bişey çıkmadı.başka ne olabilirki ve ne yapmalıyım?teşekkürler
sabah bilgisayarcı arkadaşla konuştum bana dediki virüsler kendini gizlemişlerdir dedi.dün geceden beri taratıyom ama nafile.virüs falan çıkmıyor.(f-secure kaspersky norton hepsinde taradım)bilgisayarımda şimdilik saat gibi çalışıyor.geri yüklemeye geldim sadece bu sabah 04:00 saatine geri dönüş yaptı.daha evvelki günlere dönmek istediğimde o günler aktif değil küçük rakamlarda pasif durumda.ya benim notebook ta neler oluyor anlayanınız varmı?bilgisayarcım gittiği yere kadar gitsin dedi.hafta içi üniversitede sunumum olacak notebookla, sistemim göçerse mahvolurum.lütfen yardımcı olun.bu sorun hakkında bilgi sahibi kimse yokmu?teşekkürler.