arkadaşlar hesabıma msn üzerinden erişemiyorum başka bi hesap açılabiliyo msn imde ama benimki açılmıyo..hotmail.com dan e-postalarıma da bakabiliyorum ama msn de açamıyorum hesabımı..
8e5e0152 hata kodu geliyo..
arkadaşlar hesabıma msn üzerinden erişemiyorum başka bi hesap açılabiliyo msn imde ama benimki açılmıyo..hotmail.com dan e-postalarıma da bakabiliyorum ama msn de açamıyorum hesabımı..
8e5e0152 hata kodu geliyo..
format atıyım başka çare yok gibi.. saol
M_Cformat atıyım başka çare yok gibi..Ne formatı yahu :) Konuyu tam okuyun. Çözüm buymuş:soyledıgın hata genelde msn 9 da oluyor benımde basıma geldı sorunu su sekılde hallettım
C=documents and settıngs=admın=local settings=applıcatıon data=microsoft=windows lıve contacs a gır burda senın bılgısayarında oturum acanları goruceksın onlları sıl (desktop dıye bı dosya var onu sılme) sora msnı acmaya calıs olması lazım
C:\Users\USER\AppData\Local\Microsoft\Messenger
dizinini temizledim açıldı hatakodu aynı 0152. şu an çalışıyor. Anlayacağınız üzere vista işletim sistemim
arkadaşlar meraba ben dediğiniz yapmaya çalıştım olmuyor lütfen acil yardım 2gündür msn açamıyorum C=documents and settıngs=admın=local settings=applıcatıon data=microsoft=windows lıve contacs demişsiniz ama bende sadece C:dcuments and settings var gerisi yok ne yapmalıyım acil cevap lütfen=(
Sa dostum Bana Bu YoLu Win7 kurulu bi sistem olarak acıklayabilirmsn..Şimdiden Tşk..