arkadaşlar ben bir internet cafe sahibiyim... bana acılen yardım lazım.. mac adresini hepimiz biliyoruz... bu mac adresi ile kapalı bilgisayarıda açmayı (uyandırmayı) duymusuzdur.. evet ilk başta bende şaşırmıstım ama bunu bende yaptım bir program yardımızya (cafe yöneytim programı). ama cafe yönetim programı kullanışlı olmadığı için kaldırdım. şimdi bana windows ile bunu nasıl yapacağımı anlatırsanız sevinirim. gerek çalıştır komutuyla gerekse dos esranından bunu bir şekilde yapmam gerek... yada sizin bildiğiniz başka bir yöntemle... yardımlarınız bekliyorum... teşekkürler
mac adresi ile pc yi uzaktan açma..
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,077 mesaj
Birtane program vardı ağdaki bütün pc lere her türlü müdahale edip kısıtlayabilir ve yasakladğın herşeyi yaptırabileceğin bir program... İstediğin bir pc nin o anda ne iş yaptığını kendi pc inde full screen görebilirsinde tamamen türkçe ve bir türk firması tarafından yapılmış...
Yalnız şöyle birşey var bu program ücretli chip online da da tanıtılmıştı bu program. Ben bu işe parada veririm dersen sana programı satan firmanın linkini yollarım şimdi buraya yazarsam reklam gibi olur... Paralıyada okey dersen yaz buraya bende linki sonraki mesajda yazarım...