Mac Bağımlısı Olmak İçin 10 Neden

godmin
13-10-2010, 16:08   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2010

  1. Üç kullanımdan sonra çizilmiş,        yamulmuş ve hatta kırılmış PC ve laptop’lardan gına geldiği        için! Mac öyle mi ya? Her daim yeni gibi, ışıl ışıl, genç        görünmeye bayılır.        
  2. PC çirkin komedi aktörlerine        benzerken, Mac Hollywood’un en karizma aktörlerine taş çıkartır.               
  3. PC horlayan bir yaşlıya        benzerken, Mac bebek gibi mışıl mışıl uykusuyla mükemmel        enerji tasarrufu sağlar.        
  4. Bill Gates 5000 metrekarelik        eviyle konuşulurken Steve Jobs siyah gömlekleri ve teknoloji        aşkıyla gündemdedir.        
  5. Grip virüsüne karşı korunmak        bile mümkünken PC, virüsle baş edemez. Mac’e virüs işlemez.        
  6. PC’de bir programda sorun        çıkınca tüm bilgisayar kitlenir, adamı hasta eder. Oysa Mac’ta        kitlenen program diğer programları etkilemez. Force Quit dersiniz        olur, biter.
  7. Mac özel insanlar içindir.        Kendine özel iPhoto, iDVD, iMovie gibi yüzlerce uygulaması        vardır.        
  8. Apple’ın kullandığı tüm        donanım ve yazılımlar birbiriyle uyumludur. PC sistemleri        başınızı ağrıtırken Mac demek, huzur demektir.        
  9. En basitinden iPhone, iTunes,        iPod, iPad bile alemde Apple’ı tek kılıyor.        
  10. Artık yaşam standardınızı ve        kalitenizi arabanızın modeli, yaşadığınız semt veya kol        saatinizin markası değil; Mac’inizin olup olmadığı        gösteriyor!        

Daha fazlasıiçin:
http://on.fb.me/macaddicts

Bersan
13-10-2010, 16:27   |  #2  
Bersan avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
515 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

:D Yemin ediyorum Mac benim hayatımı değiştirdi...Her ne kadar Mac ten anlamayan berbat bilgisayar desin Mac yaşam standartını yükselten bir bilgisayardır...bilen birkaç kişiye soruyorum "Mac te oyun oynanmaz" diyor...fakat onlar bilgisayarı sadece oyun makinesi sandığından onlarla polemiğe girmiyorum :)

MertBJK1903
13-10-2010, 17:26   |  #3  
MertBJK1903 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,020 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

yazdıklarına kendi yazdıklarımla karşılık veriyorum
1-Benim laptopum 8 aylık ve daha üstünde çizik yok
2-Bunu nasıl yazdın anlamadım bile estetikliğe bakarsak kelebekte güzel bir hayvan fakat ömrü 1 gün
3-Artık netbooklar 12.5 saate kadar dayanabiliyor macbook pro bile 10 saat dayanabiliyor
4- Steve jobs sana birşey kazandırıyor mu?
5-Pcye linux kurulabilir ona da virüs işlemiyor:D
6-Pcde de görev yöneticisi var ctrl+alt+del yap tamamdır ayrıca şu ana kadar win7im daha kitlenmedi 8 aydır aralıksız kullanıyorum
7-Nedense tanıdık geldi acaba benzerleri hatta daha iyileri windows için adım başı internetten bulunduğundan hatta linuxta yüklü geldiğinden olabilir mi?
8-Mace vereceğim parayla uyumsuz sürücüleri yenilersek daha ucuza gelir
9-İphone sol elle tutulunca arama yapmayan kum tanesi camını kıran kamerası sarı renk çeken birçok kısıtlama olan telefon mu? 
10-Biri sana sorsa araban var mı diye sen yok ama macim var dersen adam suratına bakar kalır sana içinde salak der ayrıca sadece apple logosu için bir bilgisayara  2000 lira daha fazla verilmez ki günümüzde mac işletim sistemi çoğu bilgisayara kurulabiliyor bu yazımı dikkate alıp tekrar karar ver yazdığın 10 şeyde saçma ayrıca macin hollywoodun yıldızlarına benzediği filan da yok

Bersan
13-10-2010, 18:06   |  #4  
Bersan avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
515 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

1.Netbook kadar berbat bir PC çeşidi yok iPhone 2G bile daha hızlı çalışır onlardan.
2.PC takılmışsa zaten ctrl+alt+del menüsüne girişi bile bir eziyet.
3.Bill Gates in tek yaptığı devrim Windows...Onuda Macintosh System kodlarını kopyalayarak...Windows 7 zaten direk Mac OS X e benzetmişler...
4.Windows un Mac ten iyi olduğu nerden çıkardın Antivirüssüz çalışamayan sistemde en küçük bir yanlış seni Mavi ekrana götürüyor.
5.Mac'e paha biçilemez...Türkiyede Bilkom bize 5 katına satarsa pahallı olur ama Amerikada Mac ler PC fiyatında.
6.iPhone 4 te bir sorun yok. sinyal sorunu AT&T den kaynaklanıyor...üstüne biraz abartı ekle al sana iPhone sorunu. Turkcellde fıstık gibi çalışıyor. Çakma kılıfı zorla telefona takmaya çalışırsan olacağı bir cam kırığıdır.
7.(8 aydır takılmadı) Kuzenimin MacBook u 6 yaşında hiç formatlanmadı çünkü hala ilk günkü gibi çalışıyor ve her işini görüyor...

Kapalı Hesap (172709)
13-10-2010, 18:16   |  #5  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2010

dersimiz
sistem savaslar
konu
benim sistemim senin sistemini dover
iyi dersler arkadaslar.

MertBJK1903
13-10-2010, 18:55   |  #6  
MertBJK1903 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,020 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

bersan farkındaysan ben burda sadece macin 3 olumsuz yanını yazdım çünkü daha mac kullanmadım ben maci sevmiyorum demedim macbooku sevmiyorum dedim ayrıca o arkadaş marka fantikliği yaptığı için windowsu örnek verdim ve farkettiysen linux örneği de verdim macin güzel yanları olabilir fakat kötü yanları da var benim karşı çıktığım konu macbook,imac,book pro gibi bilgisayar benzeri araçlar sadece estetik olduğu ve ısırılmış elma logosu bulunduğu için alınmayacağıdır

pc_manyak
13-10-2010, 19:38   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
194 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2010

Ben Sadece Tek Birşey Yazıcam Ama Amacım Windowsu Savunmak Deil Mac Banada Çekici geliyor fakat mac için microfotu kötüleyenlere söylüyorum Bill Gates Yardım Etmeseydi Mac Olmayacaktı Microsoft Apple Şirketini Batmanın Eşiğinden Kurtarmıştır .

Bersan
13-10-2010, 21:11   |  #8  
Bersan avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
515 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

evet orası doğru fakat windowsu macten kopyalayıp tüm dünyada tanınması dağdan gelip bağdakini kovmuş gibi oldu....Apple ın tek hatası 2001 e kadar sadece amerikaya yatırım yapması eğer microsoft gibi 90 lardan tüm dünyada çalışmaya başlasaydı bugün pc kadar mac kullananda olacaktı ama neyse...sonuçta bende windowstan nefret etmiyorum 15 sene windows kullandım sadece çıkan hatalardan dolayı ona karşı sinirlerim çok bozuk :) fakat 1 yıldır Mac kullanıcısıyım Windows u sadece oyun oynamak için kullanıyorum diyebilirim...:)

Apple batma nedeni de resmen apple ı çökertmeye çalışan CEO lar yüzünden 1985 te Steve Jobs Apple dan kovulmuştu...1997 ye kadar apple başına 3 CEO oturdu, şirketin sistemini bozmakla beraber Mac lerin kopyalanmasınıda serbest bırakmışlardı...kötü günlerdi Steve Jobs geri dönene kadar :)

Kapalı Hesap (172709)
13-10-2010, 22:45   |  #9  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2010

http://gizmodo.com/5662920/apple ... th?skyline=true&s=i

Mac ci arkadas buray bak.

infoman
13-10-2010, 23:39   |  #10  
infoman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,884 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

Bu konu kavgaya gider:))
Bak bu yazdıklarıma  MACciler çok kızacak:
0- Bir PC kullanıcısı böyle saçma bir konu açmaz!!! Açanda çok çok azdır.
Haaa illaki açılacaksa karşılaştırmalı, kanıtı olan bir test yapıp, sergilenmelidir.
1- MACler bilgisayar ve donanımından anlamayıp tamamen görselliğe önem verenlerin bilgisayarıdır!!!! Bir müddet sonra görsellik biter işlem yapma kabiliyeti aranır.
2- Windows MACOS'un kopyasıdır diyenler hep APPLE fanatikleridir. Dahası bunu hiçbir zaman ispatlayamamıştırlar. Hiçbir şekilde birbirlerine benzemezler, kullanılan programlar bile birbirinde çalışmaz, zaten kodları farklıdır.:)
3- MACOS'a virüs girmez yalanı :) artık baydı be arkadaşlar. Ben bu konu hakkında fazla birşey söylemeyeyim buyurun:
http://www.kaspersky.com.tr/kaspersky_security_for_mac.html

http://us.norton.com/macintosh/internet-security

Olmayan bir şey için neden program üreteceksiniz? Neden satacaksınız? Neden satın alınacak? :))))))))))Olmadığı yalan da ondan:))))
4- Bir programı sonlandırmayı bile medyatik bir haber gibi  lanse etmişsiniz ya helal olsun:))))
CTRL+Shift+Esc yada CRTL+ALT+DEL tuşuna basamayan bir bilgisayar kullanıcısından ne beklenir? Kullandığınız program kitleniyorsa:
a- Üreticinin teknik desteğine başvurun,
b- Yeni sürümü var ise yeni sürümünü kurun,
c- Sisteminiz uygun mu kontrol edin.
Ç- Korsansa bu takılmayı kabullenin.

5- Bilgisayar bütün sanal uygulamalara hükmetmelidir, benim bilgisayarım oyun oynatmaz, onu çalıştırmaz, bunu yapamaz gibi düşünceler insanı yoruyor. Geçin artık bu saçma şeyleri, bir bilgisayarda bir bilgisayarın yapabileceği herşeyi yapabilmek gerekli ve bunu yaparken de çoğunluğun dilini konuşabilmeli.
6- MAC; para babası ve kazıklanmaktan hoşlanan ÖZEL İNSANLARIN bilgisayarıdır. İşin kötü tarafı bende onlardan biriydim ama 6 ay kadar o ÖZEL İNSANLARIN arasında kalabildim:))))))))))) İnanmayana Fatura nüshasını yollarım.
7-Yemişim Bill Gates'i Steve Jobs'ı. Babamın oğlumu, saçma sapan sizin varlığınızdan haberi olmayan adamları burada savunup kafa ütülüyorsunuz. Çocuk gibi Bill'in saçı var Steve kel muhabbeti baydı artık. Bize ne o firmaların CEOsundan ?
8- MAC fanatikleri kadar PC kullanıcılarını küçük gören yukarıdan bakan aşağılayan insanlar yoktur.Bu konuda bile defalarca bunu ima eden cümleler sarfedildi. KINIYORUM.
9- Görmediğin bir MACi olmuş gitmiş form sitesinde konu açmış. 
10-Böyle reklam yapıyorsunuz da :))) Herkes APPLE kullansa siz kime hava atacaksınız yada neyin dalaveresini yapacaksınız?:))))

halil_l
14-10-2010, 00:04   |  #11  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
55 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008
Alıntı: infoman  
Bu konu kavgaya gider:))
Bak bu yazdıklarıma  MACciler çok kızacak:
0- Bir PC kullanıcısı böyle saçma bir konu açmaz!!! Açanda çok çok azdır.
Haaa illaki açılacaksa karşılaştırmalı, kanıtı olan bir test yapıp, sergilenmelidir.
1- MACler bilgisayar ve donanımından anlamayıp tamamen görselliğe önem verenlerin bilgisayarıdır!!!! Bir müddet sonra görsellik biter işlem yapma kabiliyeti aranır.
2- Windows MACOS'un kopyasıdır diyenler hep APPLE fanatikleridir. Dahası bunu hiçbir zaman ispatlayamamıştırlar. Hiçbir şekilde birbirlerine benzemezler, kullanılan programlar bile birbirinde çalışmaz, zaten kodları farklıdır.:)
3- MACOS'a virüs girmez yalanı :) artık baydı be arkadaşlar. Ben bu konu hakkında fazla birşey söylemeyeyim buyurun:
http://www.kaspersky.com.tr/kaspersky_security_for_mac.html

http://us.norton.com/macintosh/internet-security

Olmayan bir şey için neden program üreteceksiniz? Neden satacaksınız? Neden satın alınacak? :))))))))))Olmadığı yalan da ondan:))))
4- Bir programı sonlandırmayı bile medyatik bir haber gibi  lanse etmişsiniz ya helal olsun:))))
CTRL+Shift+Esc yada CRTL+ALT+DEL tuşuna basamayan bir bilgisayar kullanıcısından ne beklenir? Kullandığınız program kitleniyorsa:
a- Üreticinin teknik desteğine başvurun,
b- Yeni sürümü var ise yeni sürümünü kurun,
c- Sisteminiz uygun mu kontrol edin.
Ç- Korsansa bu takılmayı kabullenin.

5- Bilgisayar bütün sanal uygulamalara hükmetmelidir, benim bilgisayarım oyun oynatmaz, onu çalıştırmaz, bunu yapamaz gibi düşünceler insanı yoruyor. Geçin artık bu saçma şeyleri, bir bilgisayarda bir bilgisayarın yapabileceği herşeyi yapabilmek gerekli ve bunu yaparken de çoğunluğun dilini konuşabilmeli.
6- MAC; para babası ve kazıklanmaktan hoşlanan ÖZEL İNSANLARIN bilgisayarıdır. İşin kötü tarafı bende onlardan biriydim ama 6 ay kadar o ÖZEL İNSANLARIN arasında kalabildim:))))))))))) İnanmayana Fatura nüshasını yollarım.
7-Yemişim Bill Gates'i Steve Jobs'ı. Babamın oğlumu, saçma sapan sizin varlığınızdan haberi olmayan adamları burada savunup kafa ütülüyorsunuz. Çocuk gibi Bill'in saçı var Steve kel muhabbeti baydı artık. Bize ne o firmaların CEOsundan ?
8- MAC fanatikleri kadar PC kullanıcılarını küçük gören yukarıdan bakan aşağılayan insanlar yoktur.Bu konuda bile defalarca bunu ima eden cümleler sarfedildi. KINIYORUM.
9- Görmediğin bir MACi olmuş gitmiş form sitesinde konu açmış. 
10-Böyle reklam yapıyorsunuz da :))) Herkes APPLE kullansa siz kime hava atacaksınız yada neyin dalaveresini yapacaksınız?:))))

süpersin infoman :))

infoman
14-10-2010, 00:45   |  #12  
infoman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,884 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009
Alıntı: halil_l  
süpersin infoman :))
Estağfurullah o senin süperliğin:))))

berkcan_0
14-10-2010, 11:37   |  #13  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,153 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2010

windowstan konuyu açan arkadaş gibi bende nefret ediyorum ama macbook imac gibi pc lerdende nefret ediyorum hackintosh yoluyla normal pc me mac kurdum süper oldu

berkcan_0
14-10-2010, 11:41   |  #14  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,153 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2010
Alıntı: MertBJK1903  
yazdıklarına kendi yazdıklarımla karşılık veriyorum
1-Benim laptopum 8 aylık ve daha üstünde çizik yok
2-Bunu nasıl yazdın anlamadım bile estetikliğe bakarsak kelebekte güzel bir hayvan fakat ömrü 1 gün
3-Artık netbooklar 12.5 saate kadar dayanabiliyor macbook pro bile 10 saat dayanabiliyor
4- Steve jobs sana birşey kazandırıyor mu?
5-Pcye linux kurulabilir ona da virüs işlemiyor:D
6-Pcde de görev yöneticisi var ctrl+alt+del yap tamamdır ayrıca şu ana kadar win7im daha kitlenmedi 8 aydır aralıksız kullanıyorum
7-Nedense tanıdık geldi acaba benzerleri hatta daha iyileri windows için adım başı internetten bulunduğundan hatta linuxta yüklü geldiğinden olabilir mi?
8-Mace vereceğim parayla uyumsuz sürücüleri yenilersek daha ucuza gelir
9-İphone sol elle tutulunca arama yapmayan kum tanesi camını kıran kamerası sarı renk çeken birçok kısıtlama olan telefon mu? 
10-Biri sana sorsa araban var mı diye sen yok ama macim var dersen adam suratına bakar kalır sana içinde salak der ayrıca sadece apple logosu için bir bilgisayara  2000 lira daha fazla verilmez ki günümüzde mac işletim sistemi çoğu bilgisayara kurulabiliyor bu yazımı dikkate alıp tekrar karar ver yazdığın 10 şeyde saçma ayrıca macin hollywoodun yıldızlarına benzediği filan da
arkadaşım saçmalama macbook pro ile bi netbook un şarj süresini nasıl kıyaslıyosun?artık netbookların şarjıda okadar gidiversin günümüzün cep telefonlarında bile daha iyi donanım var netbooklardan günümzüdeki hangi i7 li i5 li nvidea gt330m li pc 10 saat şarj süresi kasa kalitesi sessizlik hangisinde var:D

pc_manyak
14-10-2010, 15:09   |  #15  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
194 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2010

Bu Mac Os X Sisteme Virüs Bulaşmaz Konusuna Açılık Getirmek İstiyorum.Mac İçin Yazılmış 1000 Kadar Virüs Var Fakat Bu Virüsler İnternet Yolu İle Deil Cd USB Bellek Gibi Medyalardan Bulaşabilecek Şekildedir Bu Yüzden MAc için İnternette Virüs Tehditi Yoktur.

alexkidd
14-10-2010, 15:24   |  #16  
alexkidd avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
361 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006

mac farklıdır agalar ama kullanacağın işe ve alana göre alınmalı ayrıca; informan 6. madde cok acımasız para babası kazıklanmaktan hoslanan özel insanların bilgisayarıdır ne demek ? emeğiyle bir yere gelmiş istediklerine sahip olmuş insanların emeklerini tek kelimede yıktın, ayıp

infoman
14-10-2010, 16:38   |  #17  
infoman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,884 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009
Alıntı: ondur  
mac farklıdır agalar ama kullanacağın işe ve alana göre alınmalı ayrıca; informan 6. madde cok acımasız para babası kazıklanmaktan hoslanan özel insanların bilgisayarıdır ne demek ? emeğiyle bir yere gelmiş istediklerine sahip olmuş insanların emeklerini tek kelimede yıktın, ayı
Farkındaysan benimde zamanında onlardan biri olduğumu söyledim!!!
Ama maalesef bunlar gerçeği değiştirmiyor. Yüksek performanslı bir bilgisayar parasına gidip mac almak akıl karı değil. Sırf hava atmak için, sırf ayrıcalıklı gözükmek için alınan dünyevi bir nesne. 

Dilerim şu cümleleri de görürsünüz:

  •   Mac özel insanlar içindir.
  •   Artık yaşam standardınızı ve kalitenizi arabanızın modeli, yaşadığınız semt veya kol        saatinizin markası değil; Mac’inizin olup olmadığı gösteriyor!

hamann7725
14-10-2010, 16:40   |  #18  
hamann7725 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,837 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007

bence iki makineyi aynı kategoriye sokmamak lazım.mac ler dizayn olarak güzel ama pc ile birçok konuda birbirlerine göre artık eksileri vardır.bi kere programları dendiği gibi farklı.biri diğerini çalıştırmıyor.Mac in tasarımı hoş ona laf yok ama donanımlarına bakarsak ortalama 1000 dolar boşa gidiyor neden onu da birnevi mac os x in lisansına vermiş oluyoruz.aynı para daha deli bir makine alırız hatta win7 ultimate bile alırız.Çok istiyorsak eğer hackintosh kurar o isteğimizide yerine getirmiş oluruz.Buda her ikisine de kapak :)


Bill Gates, Comdex Bilgisayar Fuarını gezdikten sonra şu
açıklamayı yapar:

"Eğer Volkswagen firması son 25 yıl içinde bilgisayar sektörü kadar
hızlı gelişmiş olsaydı bugün 500 dolara
alacağımız arabalara 25 dolarlık benzin koyup dünya turu atmamız mümkün
olacaktı."

Volkswagen, Bill Gates'in bu sözleri üzerine, gazetelere şu ilanı
verir:

"VW teknolojisi Microsoft teknolojisi gibi olsaydı otomobiller şöyle
olurdu:


1- Her aldığınız arabada tek koltuk olur, diğer koltuklar için ekstra lisans parası ödemek zorunda kaırdınız.

2- Arabalarımız sadece bizim ürettiğimiz benzinle çalışırdı.

3- Ortada hiç bir neden yokken otomobiller günde en az iki kere stop ederdi.

4- Yol çizgileri her yeniden boyandığında yeni bir otomobil almak zorunda kalırdınız.

5- Otoyolda giderken birdenbire otomobilin bütün göstergeleri kilitlenir ve sizin bunu kabullenip arabayı bastan çalıştırmanız gerekirdi.

6- Bazen sağa dönüş gibi basit bir manevra, arabanın tamamen stop
etmesine neden olur ve bu durumda motoru tekrar yüklemeniz
gerekirdi.

7- Macintosh güneş enerjisiyle çalışan daha güvenli, çok daha
süratli bir otomobil yapar ancak bu araba mevcut yolların sadece
yüzde beşinde gidebilirdi.

8- Yağ, hararet ve akü ikaz ışıklarının hepsi ortadan kalkar ve tek
bir "Genel Koruma Hatası" sinyali olurdu.

9- Yeni koltuklar herkesin aynı boy ve ağırlıkta olmasını gerektirirdi.

10- Bazen araba durup dururken kilitlenir ve aynı anda kapı kilidini
açıp marşa basıp bir elle de anteni tutmadıkça blokaj çözülmezdi.
(Ctrl+Alt+Delete)

11- VW her yeni model otomobili piyasaya çıkardığında müşterilerin
araba kullanmayı bastan öğrenmeleri gerekirdi.

12- Kaza anında, hava yastıkları açılmadan evvel "Emin misiniz?" diye
sorardı.

Son Düzenleme: hamann7725 ~ 14 Ekim 2010 16:43
MertBJK1903
14-10-2010, 17:27   |  #19  
MertBJK1903 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,020 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

birde tüm macçilerin bilgisayarında ayrı olarak kurulmuş windows vardır

alexkidd
14-10-2010, 20:23   |  #20  
alexkidd avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
361 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006
Alıntı: infoman  
Farkındaysan benimde zamanında onlardan biri olduğumu söyledim!!!
Ama maalesef bunlar gerçeği değiştirmiyor. Yüksek performanslı bir bilgisayar parasına gidip mac almak akıl karı değil. Sırf hava atmak için, sırf ayrıcalıklı gözükmek için alınan dünyevi bir nesne. 
Dilerim şu cümleleri de görürsünüz:
  • Mac özel insanlar içindir.
  • Artık yaşam standardınızı ve kalitenizi arabanızın modeli, yaşadığınız semt veya kol        saatinizin markası değil; Mac’inizin olup olmadığı gösteriyor!
sen yazdığının farkında değilsin sanırım 
mac özel insanlarlar içindir mi yazdın yoksa 
"MAC; para babası ve kazıklanmaktan hoşlanan ÖZEL İNSANLARIN bilgisayarıdır." mı yazdın ?


bak şimdi millete soralım ne anlıyorlar
MAC; ÖZEL İNSANLAR İÇİNDİR.
evet arkadaşlar bundan ne anlıyorsunuz ben bir hakaret yada ezecek birşey görmüyorum

bide bunu okuyun bundan ne anlıyorsunuz
MAC; PARA BABASI VE KAZIKLANMAKTAN HOŞLANAN ÖZEL İNSANLARIN BİLGİSAYARIDIR
ben bundan hakaret algılıyorum burda özel insanlar kelimesi aşağılayıcı şekilde kullanılmış

umarım anlarsın ?

infoman
14-10-2010, 21:15   |  #21  
infoman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,884 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009
Alıntı: ondur  
sen yazdığının farkında değilsin sanırım 
mac özel insanlarlar içindir mi yazdın yoksa 
"MAC; para babası ve kazıklanmaktan hoşlanan ÖZEL İNSANLARIN bilgisayarıdır." mı yazdın ?


bak şimdi millete soralım ne anlıyorlar
MAC; ÖZEL İNSANLAR İÇİNDİR.
evet arkadaşlar bundan ne anlıyorsunuz ben bir hakaret yada ezecek birşey görmüyorum

bide bunu okuyun bundan ne anlıyorsunuz
MAC; PARA BABASI VE KAZIKLANMAKTAN HOŞLANAN ÖZEL İNSANLARIN BİLGİSAYARIDIR
ben bundan hakaret algılıyorum burda özel insanlar kelimesi aşağılayıcı şekilde kullanılmış

umarım anlarsın ?

Sen medyada falan çaılışıyorsun sanırım. Benim cümlelerimin bir kısmını görüp diğer kısmını neden görmüyorsun?
Ayrıca senin algılayan yerinde sorun var arkadaşım.
Şunu bil; bir mala değerinden çok para verenlere KAZIKLANMIŞSIN denir. Aynı donanım özelliklerine sahip bir bilgisayar 1000$ civarına satılırken MAC 2500$ a satılıyor, bir de düşün aynı Quanta fabrikasın da üretildiklerini:)) 
MAC; ÖZEL İNSANLAR İÇİNDİR. Bu cümleden sen ne anlıyorsun? Bize anlat ta bizde bilelim!!!
Özel insan kim hocam?
Mac sahibi özel insan da PC sahibi ne?
PC sahipleri; özel olmayan, normal, bilindik, özelden bir kademe aşağıda olan bilgisayar kullanıcıları mıdır?
Sadece özel insanlar mı MAC alabilir? Özel insan olmak için ne koşullarınız var? Özel insan olmak için neler yapmalıyız? Özel insan olmak için nereye başvuracağız? Özel insan olmak için sınava girmemiz gerekiyor mu?
Mac alanın tek özel yanı savuracak kadar çok parası olup o parayı değerlendiremeyecek kadar kıt aklının olmasıdır. Sen PC kullanıcılarını küçümseyici cümleye birşey yok dersen biz cevap verdiğimizde alınmayacaksın. Sizin yaptığınız Murat 124 motorlu limuzinle kırmızı ışıkta durup hemen yanınızdaki arabanın sahibine hava atmaktır ve asıl bu ayıptır, kibirdir.

alexkidd
15-10-2010, 12:09   |  #22  
alexkidd avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
361 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006

ya arkadaş kıtmısın anlamıyormusun ben senin hiçbir kelimene birşey demedim nerenden okuyorsun gayet efendi şekilde sana "6. madde çok acımasız olmus bea emeğiyle alanlar var" dedim sonra sen terso terso konusmaya basladın, bana göre mac özel insanlar icin felan değildir, bunu böyle düşünerek sen mac sahiplerini özel insan yapıyorsun ayrıca bende pc kullanıcısıyım hiçbir pc kullanıcısınıda küçümsemiyorum, emeği ile birşeyler alan pc de alsa mac de alsa benim icin fark etmez, gördüğün gibi ben kimseyi aşağılamıyorum ama sen daha gelmiş son mesajında bile mac alanlara hakaret ediyorsun kıt aklının felan olmasıdır gibi kelimeler kullanıyorsun,
sen aklına şunu yaz bak, pc mac kullanıcılarının bir farkı yok,
pc ile macin farkı var
sen pc alanı akıllı mac alan salak konumuna sokuyorsun 
terbiyesizlik yapan sensin birilerini aşağılayan varsa oda sensin

ayrıca murat 124 motorlu limuzine bindiğinde yanda ki arabaya hava atmaktan bahseden gene sensin, bunuda düşünmenin sebebi bilinc altında kibir ve hava atmak olduğu için.
ben öyle birşey yapsam murat 124 motorunu limuzin kasaya taksam kendimi düşünürüm yandaki arabayı değil

infoman
15-10-2010, 13:44   |  #23  
infoman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,884 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009
Alıntı: ondur  
ya arkadaş kıtmısın anlamıyormusun ben senin hiçbir kelimene birşey demedim nerenden okuyorsun gayet efendi şekilde sana "6. madde çok acımasız olmus bea emeğiyle alanlar var" dedim sonra sen terso terso konusmaya basladın, bana göre mac özel insanlar icin felan değildir, bunu böyle düşünerek sen mac sahiplerini özel insan yapıyorsun ayrıca bende pc kullanıcısıyım hiçbir pc kullanıcısınıda küçümsemiyorum, emeği ile birşeyler alan pc de alsa mac de alsa benim icin fark etmez, gördüğün gibi ben kimseyi aşağılamıyorum ama sen daha gelmiş son mesajında bile mac alanlara hakaret ediyorsun kıt aklının felan olmasıdır gibi kelimeler kullanıyorsun,
sen aklına şunu yaz bak, pc mac kullanıcılarının bir farkı yok,
pc ile macin farkı var
sen pc alanı akıllı mac alan salak konumuna sokuyorsun 
terbiyesizlik yapan sensin birilerini aşağılayan varsa oda sensin

ayrıca murat 124 motorlu limuzine bindiğinde yanda ki arabaya hava atmaktan bahseden gene sensin, bunuda düşünmenin sebebi bilinc altında kibir ve hava atmak olduğu için.
ben öyle birşey yapsam murat 124 motorunu limuzin kasaya taksam kendimi düşünürüm yandaki arabayı değ

Konuyu açanın avukatımısın bilmiyorum ama yukarıdaki yanıtımın hepsi sana değil. Birilerini yüceltmek diğerlerinin aşağılanması anlamına gelir bunu unutma.

alexkidd
15-10-2010, 15:15   |  #24  
alexkidd avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
361 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006

benim ilk mesajımı oku bakalım cidden ya 1 sayfa geri git bi oku pc yada mac kullanıcılarını yücelten bi mesajım varmı bak. "sadece mac farklıdır agalar ama kullanıcığın işe göre alınmalı" dedim.
bu acıklamada ne pc kullanıcılarını alcaltan nede mac kullanıcılarını yucelten bir acıklama değildir. ayrıca kullanıcıyı acanın avukatı değilim adam kendince yazmıs sen yada ben katılırız katılmayız ama kimseye hakaret edemezsin "kazıklanmasından hoşlanan insanlar gibi"

alexkidd
15-10-2010, 15:16   |  #25  
alexkidd avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
361 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006

neyse informan kapatalım form kirliliği yapmayalım daha fazla allaha emanet ol