laptopa mavericks kurdum sistemden randuman alamıyorum tamamen sıfırlayıp win7 yi nasıl kurabilirim flash belleği iso imajı haline getirdim açılışta bot olaraka flash belleği seçiyorum siyah ekranda nokta sönüp duruyor ön yükleme başlamıyor bu durumda ne yapmam gerekir win7 cd side mevcut botcamp dan denedim cd yi görmüyor.
mac kurdum pişmanım win7 ye nasıl dönerim?
Bu işine yarar mı?
http://www.bilgisayarkurdu.com/b ... ws-7-yukleme-14103/
Bu işine yarar mı?
http://www.bilgisayarkurdu.com/b ... ws-7-yukleme-14103/hocam botcamp ta dvd takıyorum görmüyor usb flash secimide yok ayrıca benim amacım mavericks in yanına win7 kurmak değil eskisi gibi sadece win7 kurmak istiyorum bilgisayarım mac değil sony yani mavericks kurdum pişmanım geri dönmem gerekli eski haline.
Bilgisayarını DVD'den boot edebilirsen Linux mint DVD ile açıp gparted ile tüm bölümleri silmeyi denedin mi?
Gparted'i açmak için: Menu>Terminal>"sudo gparted" (tırnaklar olmadan) yaz ve enterla.
Sonra bölümlere (tek tek) sağ tıkla ve sil (delete) sonra alttaki bildirime sağ tıklayıp "apply..." e tıkla sonra kalan tek biçimlendirilmemiş böülüme sağ tıklayıp "format to" ya tıklayıp "ntfs" yi seç sonra altta çıkan bilidirime sağ tıklayıp "apply..." e tıkla.
Bilgisayarını Windows 7 DVD si ile boot edip Windows 7 yi kurmayı dene.
Bilgisayarını DVD'den boot edebilirsen Linux mint DVD ile açıp gparted ile tüm bölümleri silmeyi denedin mi?hocam daha önce hiç denemedim linux falan alakam da olmadı yani bu konuda tecrubem yok dvd den bot edebilsem zaten win7 de bot etmezmiydi ?
Gparted'i açmak için: Menu>Terminal>"sudo gparted" (tırnaklar olmadan) yaz ve enterla.Sonra bölümlere (tek tek) sağ tıkla ve sonra alttaki bildirime sağ tıklayıp "apply..." e tıkla sonra kalan tek biçimlendirilmemiş böülüme sağ tıklayıp "format to" ya tıklayıp "ntfs" yi seç sonra altta çıkan bilidirime sağ tıklayıp "apply..." e tıkla.
Bilgisayarını Windows 7 DVD si ile boot edip Windows 7 yi kurmayı dene.
hocam daha önce hiç denemedim linux falan alakam da olmadı yani bu konuda tecrubem yok dvd den bot edebilsem zaten win7 de bot etmezmiydi ?Windows olduğu için etmemiş olabilir.
Çok zor bir işlem değil bir iki defa yapsan alışırsın.
Linux mint'i nasıl indirip DVD ye yakacağını ve boot edeceğini anlatabilirim istersen.
Windows olduğu için etmemiş olabilir.
Çok zor bir işlem değil bir iki defa yapsan alışırsın.
Linux mint'i nasıl indirip DVD ye yakacağını ve boot edeceğini anlatabilirim istersen.hocam dediğin işlemi usb şeklinde linuxla bot ettim daha sonra dediğin şekilde ntfs ye biçimlendirdim bilgisayarı ekrar başlatıp dvd den boot etmeye çalışıyorum ama olmuyor siyah ekranda sürekli boot0af:error yazısı var
Linux mint DVD sinde bulunan memtest'i çalıştırıp kırmızı bölüm çıkacakmı bakabilirmisin?
Memtest'i çalıştırmak için: "Automatic boot..." yazan yerde yön tuşlarından birine bas (örneğin sağa) sonra listeden memtest'i seçip enterla.
Linux mint DVD sinde bulunan memtest'i çalıştırıp kırmızı bölüm çıkacakmı bakabilirmisin?
Memtest'i çalıştırmak için: "Automatic boot..." yazan yerde yön tuşlarından birine bas (örneğin sağa) sonra listeden memtest'i seçip enterla.memtesi çalıştırdım hızlı bir şekilde mavi ekran çıkıp yeniden başlattı bilgisayarı
Memtest'i çalıştırmak için: "Automatic boot..." yazan yerde yön tuşlarından birine bas (örneğin sağa) sonra listeden memtest'i seçip enterla.hocam sonunda usb bellekten windows 7 yi boot ettim tüm yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Kurdugun Mac-in indirme linkini vere bilirmisin?
Biliyorsunuz ki torrent indirme sanal alemde çok populer bir aktiviteler arasında yer almaktadır. Torrentailesi.com'da bu fikirden yöne
çıkarak açılmış bir sitedir. Torrentailesi.com'dan indirebilecekleriniz şunlardır; [URL="http://torrentailesi.com/category/torrent-film-
dizi/"]Torrent oyun indir[/URL], torrent program indir,
torrent film indir, hileli apk
indir, gibi bir çok içerik indirebilirsiniz. Sitemizde indirme linklerinde dahi reklam yoktur.
Ve en önemlisi bu yazıyı okuduğun andan itirabaren sitemize davetli olduğun gerçeğidir..