Arkadaşlar sizce
-Mac mı? PC mi?
-Mac OS X mi? Windows XP\VISTA mı?
-IPOD mu? Zune mi?
Nedenlerinide yazalım lütfen.
Arkadaşlar sizce
-Mac mı? PC mi?
-IPOD mu? Zune mi?
Nedenlerinide yazalım lütfen.
xpyi kesinlikle aralarından çıkar güncellemeleri kesilcek
mac os x çok sağlam sistem gerektirir
vista boşuna yükleme windows 7 rc yükle biraz daha bakleyip
hayır ben yüklemicem .hangisi daha iyi diyorum listedekilerden
En iyi performansı macintosh tan aldım ve ilk kullandığım günden beri herkese tavsiye ediyorum....
Bir diğer neden de abuk sabuk gönder göndermeler hemen hemen hiç yok ve program hataları yok denecek kadar az( yüklerken özellikle) birde güncelleme olayı daha güzel vb...
Yukarı sağda elmaya gel tıkla software uptade var tıkla hangi ürünün yeni sürümü çıkmışca direk buluyor tıklıyon yeniliyor...
anilbabis haklısın ama artık xp güncellemeleri gün sayıyo
mac os x kullanmayan birine sorduğunda muhtemel cevap xp olucaktır. ama 1 ay ve üzeri dönemde mac ortamında bulunmuış birisi için beğenmedim sözü pek çıkmaz. kesinlikle bir windows'a göre çok büyük artıları var. stabil bi kere mavi ekran olayına girmez güvenlidir şu an itibari ile kullanımı alıştıktan sonra çok kolaydır ve alışmak uzun sürmez tüm işlerinizi zevkle yapmanız için bir sürü program var.
şu an için mac os x tek geçerim ve fırsatı olsan kaçırmasın derim
net24Arkadaşlar sizce1. Mac'lerin görünüşü güzel olabilir. Ama PC.-Mac mı? PC mi?
-IPOD mu? Zune mi?Nedenlerinide yazalım lütfen.
-Windows Vista
-Hiçbiri. Creative ve Cowon dururken hiçbiri.
şu anlık xp :( ama oda bitti artık win7 çıksın bakalım bi şeyler düşünürüz...
bargutimac os x kullanmayan birine sorduğunda muhtemel cevap xp olucaktır. ama 1 ay ve üzeri dönemde mac ortamında bulunmuış birisi için beğenmedim sözü pek çıkmaz. kesinlikle bir windows'a göre çok büyük artıları var. stabil bi kere mavi ekran olayına girmez güvenlidir şu an itibari ile kullanımı alıştıktan sonra çok kolaydır ve alışmak uzun sürmez tüm işlerinizi zevkle yapmanız için bir sürü program var.haklı kullandım ama bilgisayar mac olmadığı için cd taktığımda mac os x takmadığımda vista başlıyodu ve görünüm süperrr...şu an için mac os x tek geçerim ve fırsatı olsan kaçırmasın
1. PC
2. Windows
3. Hiçbiri
kesinlikle mac çünkü pclerden çok daha kaliteli malzeme , işçiliği ve tasarımı vardır. donanımsal olarak çok daha az hata verir macler. mac os x dururken xp/vista kullanmak ancak bazı ufak tefek programları kullanma mecburiyetinden olabilir. yoksa gereksiz eziyettir. zune zaten ipod killer olarak piyasa çıktığına göre kimin daha iyi olduğu yine bellidir ki özellikle ipod touch zune'la karşılaştırılamaz bile.
10.000 kişiden 200 mac kullanıyorsa neden acaba diye sormazlarmı
Sizce cevap nerde.
Bill Gates bu konuda geri kalmış.
Mavi ekranlar, çıkan abuk subuk uyarılar, ''yanıt vermiyor'' ekranları, donmalar.
Mac kullanırsan ne hızlandırmak için uğraşırsın ne de güncelleme ne de mavi ekran ile.
Office dışında bir sürü programla geliyor...
Yola Mac Os X ile devam et. Hiç donduğunu görmedim.