Arkadaşlar imzamda belirtilmiş olan pc me 2 aydan fazladır Mac OS kurmaya çalıştım fakat en fazla ilerleyebildiğim yer Kurulumu başarıyla tamamlayıp bilgisayarın gri apple logolu ekranda kalması oldu. Yani bir türlü sistemi açıp kullanamamıştım.En son tamamen sorunsuz bir şekilde mac kurabileceğim bir pc toplamaya karar vermiştim.Dün yine bu konuda araştırma yaparken bir torrent sitesinde Vmware programına kurulu hazır iDeneb 10.5.5 Leopard buldum.Hemen Vmware programını kurup çalıştırdım . Ve sistem açıldı.Demek ki benim pc me de kurulabilir diye düşündüm. Bilmem doğru mudur ? Şimdi sorum şu : Vmware e hazır kurulu mac açıldığına göre benim sistemime Mac OS kurabilir miyim ? Kurabilirsem nasıl ? Kuramaz isem tamamen başarıyla kurabileceğim yeni bir pc tavsiyeniz ?
TEŞEKKÜRLER ...... SAYGILAR.......
Mac OS Kurulum Sorunu & Yeni Bir PC !
http://uphuck.ggrn.de/forum/viewtopic.php?f=62&t=12272 birde bu siteyi dene iatkos S3 adında PC version bir snow leopard, Uphuck ekibinden çıkanlar genelde çalışır oradaki yönergeleri yazdır yükleme esnasında iyi bir oku... sistem %85 çalışacaktır...
Arkadaşım zaten verdiğin siteden çıkmıyorum :) iAtkos s3 ü de denedim fakat beceremedim imzamdaki pc ye göre neleri seçmem gerek zaten boot ekranını da zor geçiyorum. cpus=1 busratio=20 yaparak anca geçiyorum. Bios ayarı falan varsa yardım edebilirsen sevinirim .
ideneb 10.5.8 kurulur o pc ye
Denedim fakat kuramadım kurulumdann önce ne yapmam gerek ( Bios ayarı falan ) ve kurulumda neleri seçmeliyim...?
Birde bunları dene işaretler için kusura bakma Preview programıyla zor oluyor. Kablolu ve kablosz internet donanımın ne marka ise onu işaretle ve ekran kartındaki port lara göre nVidia bölümündeki portu seç. eğer bilgisayarın laptop ise "laptop" kutucuğnu işaretle. benden bu kadar yine çalışmazsa bu sefer deneme yanılma yoluyla kutuçuk ekle veya çıkar şahsen ben Leopard ı bu şekilde yükleyebildim...Fakat hacintosh her PC ye yüklenecek diye bir durum yok. eğer PC de çıkan hatanın çözümü burada yoksa yapacak birşey yok.
Dediklerini yapacağım Çok Teşekkürler...
umarım olur, olursa bekliyoruz son durumu :)
Arkadaşlar iAtkos v7 de kurulumu başarıyla tamamlayabiliyordum gri apple logolu ekranda kalıyordu. Fakat iAtkos s3 v2 de kuruluma bile geçemedim . Şu yazılar çıkııyor en son öylece kalıyor ne yamalıyım ?
netkas presents fakesmc a kext which emulates smc devices
mbinit:done ( 64 MB memory set for mbuf pool )