Laflarına dikkat et !
Edit : Mesajını silmişsin hemen , yada şikayetimden dolayı silindi.
Laflarına dikkat et !
Edit : Mesajını silmişsin hemen , yada şikayetimden dolayı silindi.
Terbiyeyi Önce Yöneticileriniz Öğrenecek.. Sonra Terbiyeden Konuşacak Olanlar Konuşacak..
physfgarkadaşlar forum medenileşmiş ...neden acaba maç öncesinde büyük konuşan arkadaşlar ne olduğunu gördüler , cevaplarını aldılar da konuşamıyorlar işte (zaten konuştukları zamanda ne dediklerini kendileri de bilmiyorlar )
ilk defa tartışmasız bi maç konusu okuyorum...
tebrikler...
maça gelince 9 yıllık gelenek bu maçta da devam etti FENERBAHÇE miz hakettiği galibiyeti aldı kim ne derse desinİŞTE BÖYLE , HER SENE BÖYLE cimboma BÖYLE...
onlineTRBUNU HEP YAPIYORUZ YAA...tartışmasız bişiler yapalım diyolum sen ne yapıyorsun lan beyin abidesi...amacın tartışma yaratmakmı??gsliler diyor kötü oynadık yenildik fbliler yendik.sen ne yapıyosun?? b.ktan resimlerle fenerlimi oluyosun??yend,iniz tmm amacın birileri resmlere bakıp kötü yorum yazcak sende pis pis cevp vercen..2ç sayfaya kadar güzel güzel konusuyodu millet geldin s..tın ortalığa.daha yazsam yazarım ama...CİMBOM KADIKÖYDE GALİBİYETE HASRET KALDI... 4444444444444444444444444444444444444444444444444444..........
BURAK IN DEYIMIYLE TERBİYE ZAMANI GELMIŞTİ....
EMRE NIN SALAKLIGINI TEBRIK EDIYORUM HAHAHAYETMEYİP FOTOLARA BAKMAK İÇİN http://yenisafak.com.tr/Galeri/?g=362
Son Düzenleme: DaRWeLL ~ 10 Kasım 2008 16:52
DaRWeLLtartışmasız bişiler yapalım diyolum sen ne yapıyorsun lan beyin abidesi...amacın tartışma yaratmakmı??gsliler diyor kötü oynadık yenildik fbliler yendik.sen ne yapıyosun?? b.ktan resimlerle fenerlimi oluyosun??yend,iniz tmm amacın birileri resmlere bakıp kötü yorum yazcak sende pis pis cevp vercen..2ç sayfaya kadar güzel güzel konusuyodu millet geldin s..tın ortalığa.daha yazsam yazarım ama...yazz sana senden mı korkucam resım bulayım da eklıyım beklee...[k]4444444444444444444444444
yetmeyıp fotolara bakmak için http://yenisafak.com.tr/Galeri/?g=362Son Düzenleme: onlineTR ~ 10 Kasım 2008 19:37
Oley arsenal oley
bir eziğin acı hikayesi
OOOOMMMMEEEERRRRAl bir *** dahaTakma bile boşver. Mesajı yanlış yere yazmış de.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (51134) ~ 10 Kasım 2008 20:12
tahriklere aldanıp sevgi saygı çerçeveniz dışına çıkmayın arkadaşlar..müdahele etmek istemiyorum sonra adımız kötü anılacak diye(kendim için söylüyorum) ancak hakaretler yazmaya devam ederseniz yapmak zorunda olduğum şeyi yaparım.lütfen!
Kavga Çıkmıyor Kavga Çıkmıyor Diyip Kavga Çıkaranlar Sonrada Ona Buna Suç Atanlar Bu Konudaki Yorumları Çoook İyi Okusunlar Bir Baştan..
MorgueKavga Çıkmıyor Kavga Çıkmıyor Diyip Kavga Çıkaranlar Sonrada Ona Buna Suç Atanlar Bu Konudaki Yorumları Çoook İyi Okusunlar Bir Baştan..senın araya gırme degıl luksun hakkın bılee yokk haahaaezıkse kım ezık ortadaaaaa
Hatıralar sarmış 4-1 yanımı
Emre Aşık, G.Saray'a gol attı, gerçek F.Bahçeli oldu
444 1 444 ALO KADIKÖYSon Düzenleme: onlineTR ~ 10 Kasım 2008 23:19
Ya tartışmayı çıkaran adam, bişi yazıyorum sonra ben suçlu çıkıyorum.
@Serkan Karadaş sonuna kadar haklısın.bi anlık sinirle yazıyorum hep..neyse bu konu bnm için kapandıcevap yok bi daha.
@onlineTR sanada iyi forumlar.böyle devam
onlineTRsenın araya gırme degıl luksun hakkın bılee yokk haahaaSerkan Karadaş'a Sevgiler..ezıkse kım ezık ortadaaaaa
Hatıralar sarmış 4-1 yanımı
Emre Aşık, G.Saray'a gol attı, gerçek F.Bahçeli oldu
444 1 444 ALO KADIKÖY
Ölüm Varmış Korku Varmış,
Bu Dünyanın Sonu Varmış,
Bizim İçin Yoktur Tasa,
Kalbimde Sen Yaşadıkça..Yenilgiler Gelir Geçer,
Asaletin Bize Yeter,
Deplasmanda Samiyende,
ultrAslan Hep Seninle..Kimileri Galibiyetle Sevinsin.. Hala Biz Şampiyonuz Ve Biz Bunu Hep Yapıyoruz..
[ Maç Başlamadan Önce Korkudan Böyle Bir Konu Açamayan Sonrada Gelip Resimle Dolduran Zihniyetlere Pek Bir Gülmekteyiz Şu Sıralar.. Nihah.. (: ]Son Düzenleme: Morgue ~ 11 Kasım 2008 00:30
MorgueSerkan Karadaş'a Saygılar..Bak işte Ben Buna Fıkra niyetine Katıla katıla Gülerim
Ölüm Varmış Korku Varmış,
Bu Dünyanın Sonu Varmış,
Bizim İçin Yoktur Tasa,
Kalbimde Sen Yaşadıkça..Yenilgiler Gelir Geçer,
Asaletin Bize Yeter,
Deplasmanda Samiyende,
ultrAslan Hep Seninle..Kimileri Galibiyetle Sevinsin.. Hala Biz Şampiyonuz Ve Biz Bunu Hep Yapıyoruz..
Geçen Senede Gülüyordu Bazıları Sükrüşaraçta Yenildiğimizde..
Geçen Senede Gülüyordu Bazıları Alisamiyendeki Maça Hocasız Çıkıcaz Diye..
Ve Geçen Senede Ağlıyordu Bazıları 34. Haftanın Sonunda Kaçan Şampiyonluğa..
Haydi Gülün.. Dedim Ya Bunu Biz Hep Yapıyoruz.. Şampiyon Hala Biziz..
Aynı Geçen Seneki Gibi Gün Olur Devran Döner, NONDA Devreye Girer..
Bakınız Şekil 1A Nonda;
Allah'tan bizim buradaki fenerbahçeliler sizler gibi değil..yeri geliyor arsenal maçını izleyip hep beraber üzülebiliyoruz..yeri geliyor..sevilla maçı bitince hep beraber gs lisi fb lisi hatta bjk lisi sokağa fırlayıp konvoy için arabalara doluşabiliyoruz..tam tersi yeri geliyo...benfica maçı sonrası..tüm diğer takımdan arkadaşlarım valla bravo mükemmel oynadınız..hatta bi geceliğine oynadık..diyebiliyolar..kendimi çok şanslı hissettim bi an..saygılar...
Ben isterdimki fenerlilerde galatalılarda burada maç hakkında espri yapıp gülsünler. Keşke yenilen fener olsaydı; Ben gösterecektim taraftar nasıl olunuyor. Bu bir oyun arkadaşlar. Bu konu iyi başladı kötü bitmesin. Burası bir kahve ortamından farklı olsun. Lütfen...
JeWoRBen isterdimki fenerlilerde galatalılarda burada maç hakkında espri yapıp gülsünler. Keşke yenilen fener olsaydı; Ben gösterecektim taraftar nasıl olunuyor. Bu bir oyun arkadaşlar. Bu konu iyi başladı kötü bitmesin. Burası bir kahve ortamından farklı olsun. Lütfen...taraftar olarak bi farkın olduğunu en azından bana gösterdin..eyvallah bilader ;)
MorgueGeçen Senede Gülüyordu Bazıları Sükrüşaraçta Yenildiğimizde..Hep gerilerden bahsedin İleride Olanlarla Hic elleşmeyin geride kalmaya devam edin...
Geçen Senede Gülüyordu Bazıları Alisamiyendeki Maça Hocasız Çıkıcaz Diye..
Ve Geçen Senede Ağlıyordu Bazıları 34. Haftanın Sonunda Kaçan Şampiyonluğa..Haydi Gülün.. Dedim Ya Bunu Biz Hep Yapıyoruz.. Şampiyon Hala Biziz..
Aynı Geçen Seneki Gibi Gün Olur Devran Döner, NONDA Devreye Girer..
Bakınız Şekil 1A Nonda;
suç-ve-cezaOley arsenal oleyhala konuşuyormusunuz yazıkkbir eziğin acı
Nihaha Burak Bu seneden bahsedelim Bak yukarda resimi var Arsenal.. Nihah.. (:
Yazık ya bener yazık Nihah.. (:
MorgueNihaha Burak Bu seneden bahsedelim Bak yukarda resimi var Arsenal.. Nihah.. (:evet hatta bu pazar gününden bahsedelim bilmem hatırladın mı
Yazık ya bener yazık Nihah.. (:
Tamam Hep Böyle Yakın Tarihlerden Konuşcaksanız Arsenal Maçı Sonrası Neredeydiniz..? Hep Yakın Tarihden Konuşcaksanız Ligdeki Puan Tablosuna Bakın Önünüzdeyiz..