physfghah şöyle ya arkadaşlar normal hale gelin niye kendinize eziyet ediyorsunuz medeni olacaz diye...Medeniyet Görmemiş Gözlere Gelen Eziyet Bizim Yaşam Biçimimizdir..ne gerek var basın küfrü kopsun tartışma ...
töbe töbe yawwwww
Küfür..? Burda Herhangi Birinden Küfür Duydunmu..? Yok Duymadıysan Rezil Etme Kendini Bırak Konu Akışında Devam Etsin..
Maça Doğru: Fenerbahçe - Galatasaray
MorgueMedeniyet Görmemiş Gözlere Gelen Eziyet Bizim Yaşam Biçimimizdir..ha tamam bi de benle tartış hızını alamadın galiba...
Küfür..? Burda Herhangi Birinden Küfür Duydunmu..? Yok Duymadıysan Rezil Etme Kendini Bırak Konu Akışında Devam Etsin..
physfgha tamam bi de benle tartış hızını alamadın galiba...Senle Tartışma Çabam Yok.. Konuşan İnsanların Arasına Girip Öylesiniz Böylesiniz Dicene Kendine Bakta Senide ''Hız''landırmıyalım..Son Düzenleme: Morgue ~ 11 Kasım 2008 19:05
Arkadaşlar boşuna tartışmaya gerek yok.tek söyleyeceğim FB RUHUFB AŞKI tüm FENER TARAFTARININ KALBİNDE...gs ruhu diye bişey var mı bilmem ama artık o sizin yorumunuza kalmış..
2006 fb 4-0 GS
Şampiyon ?
2008
fb 2-0 GS
Şampiyon?
Ruh İstiyenler Sıraya Girsin.. !!
Tabi bunu bazılarının anlaması mümkün değil.bunu ancak GERÇEK FBliler ve içinde takım sevgisi olanlar anlar.Acaba FB taraftarından baska hangi takımın taraftarı iyi günde kötü günde yense de yenilse de yanında oluyor!!
mertebeTabi bunu bazılarının anlaması mümkün değil.bunu ancak GERÇEK FBliler ve içinde takım sevgisi olanlar anlar.Acaba FB taraftarından baska hangi takımın taraftarı iyi günde kötü günde yense de yenilse de yanında oluyor!!Nihaha Hiç Güleceğim Yoktu.. Çevircek Laf Bulamadı Takım Sevgisine Geçti Bi Anda.. Ne Alaka Abicim..? Fiili Zihnin Yerindemi..? Nihaha..Ali Samiyende Nondanın Attığı Golden Sonra Kezmana ve Alex'e Sardıran, Takım Otobüsünü Tekmeleyen, Ana Avrad Küfür Eden, Kezmananın Boynuna Sarırıp ''Are You Player..? Are You Player..?'' Diye Ağlayan, Alexin Arabasının Arkasından Bira Şişesi Fırlatıp Küfreden..
Denizli Faicası Sonrası Aziz YıldıVıma Sardıran, Küfreden, Kulüp Binasını Basmaya Çalışan, Bağdatcaddesinde Küfür Ede Ede Ağlayanlar Acaba Hangi Takımın Taraftarlarıydı Bilin Bakalım..?Cevap: fenerbahçeliler..
Tarih Dersinde Bir Konuyu Daha İşlemenin Haklı Gururu İçerisindeyim.. Nihaha..
siz gslılar hep böylesiniz iyi bişeylerin hep kötü yönlerini hep aksayan ama o seyi bozamayacak kadar küçük seylerini görürsünüz..Eğer farkedemediysende su yazıyı okumanı tavsiye ederim.
[url][/url]http://www.sporx.com/detail.php?Type=24&yazar=35&go=6318
o gün 9 kasım günü orda birbirine kenetlenmiş taraftarı,takımımızı..kısaca FB ruhunu..dediğim gibi senin bunu anlaman zor..
mertebesiz gslılar hep böylesiniz iyi bişeylerin hep kötü yönlerini hep aksayan ama o seyi bozamayacak kadar küçük seylerini görürsünüz..Eğer farkedemediysende su yazıyı okumanı tavsiye ederim.Noldu çevirdin hep öyle hep böyle diye.. Hazımsızlıkmı yarattı gerçekler..?
[url][/url]http://www.sporx.com/detail.php?Type=24&yazar=35&go=6318
o gün 9 kasım günü orda birbirine kenetlenmiş taraftarı,takımımızı..kısaca FB ruhunu..dediğim gibi senin bunu anlaman zor..Ruh bir günlük değildir.. Ruhdan bahsediyosan kendi oyuncularını dövmeyekcesin sövmeyeceksin.. Bizim ruhumuz bir günlük diyorsan üzgünüm onun adını ''RUH'' koymayacaksın..
es-lowbaslık maç öncesi tartışma konusu maçtan günler sonra bile devam ediyor...Ciddi Olamazsın Gerçekten Hala Devammı Ediyo Tartışma..? Hmm İlginçmiş..Medenice Konuşuyoruz Günlerde Geçer Aylarda.. Bu Konuşanların Problemidir.. Katılmak İsteyen Katılır, Katılmak İstemeyen Katılmaz.. Gelip Gidip Konuyu Saptırma Çabanız Olmasa Belkide Bitmişti Şimdiye Kadar..
MorgueCiddi Olamazsın Gerçekten Hala Devammı Ediyo Tartışma..? Hmm İlginçmiş..sorunlu bi bünye olduqunu foruma ilk üye olduqumda ömer'in imzasında görmüştüm...Medenice Konuşuyoruz Günlerde Geçer Aylarda.. Bu Konuşanların Problemidir.. Katılmak İsteyen Katılır, Katılmak İstemeyen Katılmaz.. Gelip Gidip Konuyu Saptırma Çabanız Olmasa Belkide Bitmişti Şimdiye Kadar..
neyse senin seviyene inmeye gerek yok takıL kafana qöre..
es-lowsorunlu bi bünye olduqunu foruma ilk üye olduqumda ömer'in imzasında görmüştüm...Nihaha Cevap veremeyen ve sürekli çeviren toplulukların imzaları üzerine sorunları algılayabilcek kapasidedeyken kasmada Seviyeden bahsetmiyelim.. (:
neyse senin seviyene inmeye gerek yok takıL kafana qöre..
Bir Sorunmu Var..? Nihaha..
Bahsi geçen ömerin imzası;ÖNEMLİ : Selçuk abi,Serkan abi ve dostlar...
Morque'nin her konusunda tartışma çıkıyor. Suç benden kaynaklanıyorsa özür dilerim. Ayrıca bazen aşırıya kaçabiliyor. Onlar içinde özür diliyorum. Ama karşımdaki utanmıyor (hayvanlaşmış) ben niye utanıyım bu noktadan sonra...
Yorumum;
Ağlıyor, ağlıyor, ağlıyor.. Zira Ne Fayda.. (:Son Düzenleme: Morgue ~ 11 Kasım 2008 22:08
MorgueNihaha Cevap veremeyen ve sürekli çeviren toplulukların imzaları üzerine sorunları algılayabilcek kapasidedeyken kasmada Seviyeden bahsetmiyelim.. (:yazık...
Bir Sorunmu Var..? Nihaha..
Marque Kim Kim ? Kim diye soruyorum. Hic ileriye bakmayan.
Sürekli geride olanlardan haseden Bu yaptıgının adına Galatasaraylıyım demekle gecicen biri. Malesefki "Galatasaraylıyım diye gecicen diyorum" buraya dikkat. Ha.. lafı yiyip birşey bulamayınca maksat yazmak lafın altında kalmiyim diye "Nihahah" diye gülen bir insan(mecaz anlamda) bu laflarımın sonuna kadar arkasındayım. Nihahacı gelip bir laf söylerse ben anlarımki tımarhanelik......
Kocaman bir .