Arkadaşlar,biraz daha ekleyip güzel bir notebook alma kararı aldım,baya bir düşündüm,önceki bütçem 2800 dolaylarındaydı,ancak bu fiyata ya ekranı iyi donanımı berbat,ya donanımı iyi ekranı berbat notebooklar alabiliyorduk,bende bütçeyi 5.000TL civarlarına kadar artırdım,ancak 5.000TL nin altında olursa iyi olur.
Kalitelisinden beni uzun süre götürebilecek,sağlam olacak,yazılım işlerini rahat halledebileceğim,güvenli bir macbook önerirmisiniz.
Ek olarak diyelim macbooku aldım,aradan 4 sene geçti,birsürü os x sürümü geldi,4 sene önceki os x işletim sistemini mi kullanacağım ?
Türkiye'de apple nin teknik servisi nasıldır ? Büyük şehirde oturmuyorsak teknik servis nasıl işler ?
Bu kadar fiyatı bayılıp macbook almak aptallık mıdır ? Yoksa parasına değer mi ?
Donanım olarak bakarsak,2.500TL lik bir normal notebook 4.500 TL lik macbooklar ile eşit.
Alternatif olarak asusun bir modelini buldum:http://www.hepsiburada.com/asus- ... lgisayar-p-BD601887
Ek olarak 5000TL veya altına,adam akıllı kaliteli macbook alabilir miyiz ? İnce kasalı,zarif macbook prolar 6-7 binden başlıyor,çok uçuk fiyatlar gerçekten.
Macbook air yazılım işlerini kaldırır mı orasını bilemiyorum,daha çok günlük kullanım için diyorlar,macbook pro daha performanslı diyorlar.
Maximum 5000TL hesap edersek (eğer çok mükemmel diyorsanız esnetebilirim)
Kaliteli macbook pro bulabilirmiyiz ?
Oyun oynamayacağım,gerek Android,gerek İos üzerine uygulama geliştireceğim,arada 1-2 kaçamak oyun oynatacak gücü de olsun