web explorerda Macromedia ile ilgili görüntülerde açılıyor ama mause ile üzerine gelince görüntünün çevresi bir saydım çerçeve oluşuyor ve çogu web sitesi Macromedia flaş kullandıgından sitenin neresine mausun okunu götürsem böyle çerçeveler beliriyor Macromedia Flash görüntüye birkez tıklayınca çerçeve kayboluyor. bun olmaması için ne yapılması lazım bana bir yol gösterin şimdiden sagolun
Macromedia Flash Player 8 yüklü galiba bende :)
Macromedia görüntülerinde sorun
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
87 mesaj
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
59 mesaj
arkadaşım ilk önce Şu FLash Playeri Sil ve Şöyle temiz bişey kur. ve Pc yi ayrıntılı şekilde bi Tarat küçük bi eklenti indirmissin buyuk ihtimal.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj
adobe flash player(() eğer sisteminde yüklü ise program ekle/kaldır da bu dosya görünür,yüklü olduğundan eminsen sorun yok demektir.eğer yüklü değilse ve sen bu saydam çerçevenin içini tıkladığında görüntü açılmıyorsa verdiğim linkten indirmelisin.flash player in oynatacağı karenin yanlarında saydamsı çizgiler çıkması normaldir ki bende karşılaşıyorum ve hiç garipsemedim.bu çerçevelerin bol olması demek sitede bol bol reklam yayınlanıyor demektir :D açamasanda boşver bence.
- virüslerle felan ilgisi yok gereksiz endişeye kapılma!