arkadaşlar bende thermalright 4.8ml macun var macunun kuzey güney köprüleri işlemci ve ekran kartının hem işlemcisine hemde sogutucularına bol miktarda sürdüm hatta taştı bile :D sizce dorumu yaptm ltfn yardımcı olun?
macun sürme hakkında ltfn yardm edin
lütfen yardımcı olun iyimi yaptm kötümü işlemcilere ve sogutucu bölgelerine bol miktarda elimle her yerine dagıttım taştı bile ama bolca sürdüm iyimi yaptım kötümü ?
lütfen yardımcı olun iyimi yaptm kötümü işlemcilere ve sogutucu bölgelerine bol miktarda elimle her yerine dagıttım taştı bile ama bolca sürdüm iyimi yaptım kötümü ?
valla ben heb ortasını bulurum taşırmadan işlemcinn üzerine bir miktar sürer dağıtırım bir bölümüne fazlası zarar edermi bilmiyorum ama etmez galiba varmı bi anormallik pcde şuan önemli olan işlemcidir diğerlerine ekran kartı falan sür gitsin istediğin kadar :)))
kardeş anormallik varmı derken pc boştayken işlemci 43derece ekran kartı 46 derece hdd24derece güney kuzey köprülerini bilmiyorum
ama biosda cpu 32derece gösterior
onu bilemem aga neden öle çıktını ısı derecelerine baktığın programda sorun olmasın