Made in China!

QUAKE-4
13-08-2008, 13:46   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
646 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

Animasyondan havai fişekler, sahte şarkıcı ve kiralık seyircilerle dolu açılış gecesi...

Olimpiyatların açılış törenleri televizyondan gösterilen bazı havai fişeklerin bilgisayarda meydana getirilen görüntüler olduğu ortaya çıktı. Associated Press’in haberine göre, Çinli organizatörler, seremoni gecesi gerçekten de havai fişeklerin patlatıldığını ancak TV’lerdeki havai fişeklerden bazılarının önceden kaydedilmiş üç boyutlu bilgisayar görüntüleri olduğunu itiraf ettiler.

HAVAİ FİŞEKLERLE BİRLİKTE ŞARKICININ DA SAHTE OLDUĞU ANLAŞILDI

Olimpiyatların açılış seremonisinde şarkı söylemesi gereken 7 yaşındaki Çinli kız çocuğunun “dişleri kırık ve çirkin” diye sahneye çıkarılmadığı, onun yerine yüzü daha güzel olduğu için sahneye çıkarılan 9 yaşındaki “sahte şarkıcının” ise playback yaptığı ortaya çıktı.

İngilizce yayımlanan “China Daily” gazetesinin haberine göre, Çinli yetkililerin, “bir meleğin sesine” sahip olduğu belirtilen 7 yaşındaki Yang Peiyi’nin dişleri kırık olduğu gerekçesiyle açılış seremonisi için uygun görmedikleri kaydedildi.

Onun yerine sahneye çıkan 9 yaşındaki Lin Miaoke’nin ise sadece “şirin görünümünden dolayı” seçildiği ancak sesi kötü olduğu için sadece dudaklarını oynattığı, şarkıyı ise Yang Peiyi’nin söylediği bildirildi.

AMİGOLAR TRİBÜNDE

Bazı oyunlarda seyircilerin az olmasından dolayı tribünlerin boş görünmesinden endişe eden Çinli yetkililerin, parayla “seyirci” kiralayarak sarı olimpiyat tişörtü giydirdikleri ve tribünlere oturttukları ortaya çıktı. Olimpiyat komitesindeki yetkililer, benzer olayların geçmişteki olimpiyatlarda da yaşandığını, “Olimpiyat atmosferinin bozulmaması için” bu tür tedbirler almanın normal olduğunu savundular.
Wang Wei adlı yetkili, “kiralanan seyircilerin” tüm bir olimpiyat sezonu için biletleri bulunduğunu, ancak yalnızca “plaj voleybolu” gibi seyircinin az olduğu belli başlı karşılaşmaları izlediklerini kaydetti.  

"PLAYBACK DOĞRU KARAR"

29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nı organize eden Çin Olimpiyat Komitesi, açılış töreninde şarkı söyleyen kırmızı elbiseli sevimli kızın ''playback'' yapmasının doğru bir karar olduğunu savundu.

Oyunların Organizasyon Komitesi Başkan Yardımcısı Vang Vei, yaptığı açıklamada, ''Bu, gösteriyi hazırlayanların ortaklaşa aldığı bir karardı. Gösterinin ve törenin tamamında ellerinden gelenin en iyisini yapmak istediler. Bunda kötü bir yan göremiyorum'' dedi.

Açılış törenindeki müziklerden sorumlu Çinli yetkililer, törende ''Hymn to the Motherland'' adlı şarkıyı seslendiren 9 yaşındaki Lin Miaoke'nin ''playback'' yaptığını kabul etmişlerdi.

Yetkililer, şarkıyı aslında 7 yaşındaki Yang Peiyi'nin seslendirdiğini, Yang'in ''dişlerinin biçimi ve yeterince sevimli olmaması nedeniyle'' Lin'in açılışta şarkıyı söylermiş gibi ağzını oynattığını açıklamışlardı.

Kaynak::

Son Düzenleme: QUAKE-4 ~ 13 Ağustos 2008 13:50
Reborn91
13-08-2008, 15:03   |  #2  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
3,307 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2008

o küçü kız çocuğun psikolojisi ne durumdadır acaba ?

minnoş_97
13-08-2008, 21:29   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,115 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008

haha adam kiralamışlar :D

uGuR.uK
14-08-2008, 01:20   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

çin işi işte ne bekliyosunuzki, iyi ellerinde patlamamış herhalt calışmış. lavuklar dandik malları dünyaya kakalayıp kendileri iyisini mi kullanıyor neGülümseme

SaGoPa KaJMeR.
14-08-2008, 01:42   |  #5  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,547 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

Cin işi japon işi  Kahkaha