Evet arkadaşlar bugün itibariyle mafia 2yi bitirdim.Size oyunla ilgili birkaç bilgi vermek istiyorum:
Oyun 1945 ile 1951 yılı arasında geçiyor oyunda vito adlı bir kişiyi yönlendiriyoruz adamımız esmer ve siyah saçlı her zaman saçı taralı oluyor:)Oyuna 2.Dünya savaşında bir asker olarak başlıyoruz ve bir binayı ele geçiriyoruz ardından almanlar gelip üstümüze bir tanktan roket atınca ilk bölüm bitiyor.Daha sonra bir otobüsten inip memleketimize geri dönüyoruz.İlk 2 bölümde sürekli birşeyler yiyip içmemiz lazım çünkü hareket etmesek bile canımız gidiyor.Otobüsten inince bir dostumuzla beraber arabayla bir kafede duruyoruz ve birşeyler içiyoruz.Ardından elimizde bavul annemizin evine kız kardeşimiz bize yemek yapmış ve onu yiyoruz.Ardından uyuyup oyuna başlıyoruz.Gerisini anlatmayacağım ki heyecanı kaçmasın fakat size birkaç ipucu vereceğim:
-Oyundaki tüm introları izleyin.
-Dövüşürken sürekli boşluğa basın adam size yumruk salladığı anda siz ona vurun.
-Adam sersemlediğinde sağ tuşa basıp adamı tutun ve 3 kez sol tuşa basın.
-Arabayla giderken hız limitini aşmayın(en azından polis olduğunda).
-Sokakta silahla dolaşmayın.
-Her zaman takım elbise giyin.
-Garajınızda mutlaka tuningli hızlı bir araba hazır bulunsun.
-Para kazanmak için dükkan soymayın araba çalıp haritanın sağ üstündeki "B" işaretinin orda bulunan makinede ezdirin.
-Lüks araba bulursanız haritanın altındaki limana gidin ve orda satın.
Oyunun artıları:
-Grafikler
-Çatışmalar
-Araba kullanma
-Senaryo
-Kıyafetler
-Araba modifiye etme
-Bölümler
-Dövüşme
-Zamanı çok iyi yansıtmışlar
Eksisi yok mu?Tabi ki var.Eksileri:
-Oyun çok kısa sadece 15 bölüm ve maksimum 10 saatte bitiyor.
-Polisler göz ardı edilmiş kolayca atlatabiliyoruz
-Hemen ölüyoruz.
-Etrafta sadece 5-6 insan tiplemesi var gerisi aynı.
Mafia 2 hakkında herşey
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
334 mesaj
Benim için sadece oyundan zevk almak gerekli.Zamanında ViceCity'de de 5 tane adam tiplemesi wardı.ama bütün internet cafelerin ve evlerin vazgeçilmez oyunuydu..Şu an sokağa çıkıp vice city'i sorup tanımayan çocuk çıkmazdır herhalde.Onun için insan tiplemeçleri yada polisi kolay atlatma bence sorun değil zevk alalım yeter ;)
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj
oyunu oynamadım ama güzele benziyor sizce oynanmalı mı?