Henüz oyunun başlarında chapter 2 evden çıktım bi adam la kız tartışıyodu kızı kurtarmaya gidince adam bize bi yumruk vuruyor yere düşüyoruz ve hiçbi şekilde kaldıramıyorum bizim adam yerde ölü gibi yatıyor lütfen yardım edin.
Mafia II bölüm yardımı?
Hocam o böülümde malesef yerinizden kalkamıyorsunuz oyunu yeniden başlatın herhangi bir hasımla dövüşürken önemli olan adamın size vurmasını engellemektir Bunu sağlamak için elinizi klavyenizin space tuşundan ayrmayın bu size düşmanın darbe yapmasını engeller daha sonra yumruk falan vurarak yenebilirsiniz hasmınızı.Kolay gelsin
alakası yok karacellat bende öle bi sorun yaşatmadı yerede düştüm
Arakdaş ordaki adam sarhoş olduğundan bi yumrukla yere yıkılyorr:)onun için boşluk tuşuna basılı tut ki savunma yap karşındaki adam hamlesini yaptıktan sonra fareden sağ yada sol tuşlarına tıkla bi daha hamle yapmasını bekle sonra tekrar saldır en sonunda adam yıklıcaktır.
Evt.Sol alt tarafta yönergelerde var o yönergelere de bakabilirsiniz.
Tamamdır.. hızlı cevaplar için çok saolun arkadaşlar bende ne biçim bi dövüş sistemi diyordum ama çok mantıklıymış konuyu çok iyi bağlamışlar:)
edit...Off adamı çok fena dağıttım:)
kardeş sana yalancı demiyorum cracktan kaynaklanıyo galiba kalkamaman "korsandan kullanıyosan tabi"