arkadaşlar üç sorum olcak.
1. mafya oyunu oynarken alt yazılar çıkıyor bu alt yazıları ben nasıl toplu bir halde bulabilirm yani hangi dosyada saklanıyor bunlar program files ta mı bu konuda bana yrdm edermisiniz
2. mafya oyununda chapter 7 den sonra beni arabaya binince atıyor çözümü nedir crack demeyin çünkü ilk kurarken crack falan istemedi
3. ben philips plazma almak istiyorum bunun HMDI girişinden pc ye bir kablo ile HMDI kablosu ile bağlayınca ben bu plazmayı monitör olarak kullanabiliyromusum doğrumu satucu öyle dedi
tşk......
mafia oyunu acil yardım
arkadaşlar bu konu hhaıknda bilgisi olan yok mu acil laaızm
serkan.bende bugun chapter 7 ye geldim.aynı sorun bende de var arabaya binince atıyor oyundan.saatlerdir arıyorum çözüm bulamadım her şeyi denedim olmadı.hala arıyorum bulursam yazarım buraya.sende bulabilirsen sorunu bilgilendirirsin.
serkan.bende bugun chapter 7 ye geldim.aynı sorun bende de var arabaya binince atıyor oyundan.saatlerdir arıyorum çözüm bulamadım her şeyi denedim olmadı.hala arıyorum bulursam yazarım buraya.sende bulabilirsen sorunu bilgilendirirsin.evet buldum arkadaşım crack indirecen adres veremiyorum ama yasak olduğu için burada çözüm o ve crack ı yap oyun baştan başlıyor save lerin gidiyor ama çok güzel oynanıyor şimdi google da crack ara işin tamam
bende hallettim crack bulup saol.save dosyalarını da kurtardım chapter 7den devam edebliyorum artık.
Akadaşlar Merhaba,
bende 7. bölümde aynı sorunu yaşıyorum arabaya binemiyorum ve oyundan cıkıyor oyuna crack yukledım ınterntten bu sefer oyun acılmadı bu konularda pek bı bılgım yok oyunda cok keyıflı gıdıyor oyunu sılıp yukledım bu sefer yıne bır sey degıs medı halbukı 7. bolume kadar save ım var bılgısayrda save dosyasında yardımcı olursanız sevınırım