Arkadaşlar Grand Theft Auto IV mı yoksa Mafia II alayım Bir Türlü Karar Veremedim Lütfen Yardımcı Olurmusunuz
Mafia2 mi Gta4'mü
mafia 2'nin birçok videosunu izledim bazı konularda mafia 2 daha iyi ama mafia oyununun geçmişine bakarsak mafia daha çok gelişmiş mafia 2 deki giysileri yemekleri (kebab) ları çok beğendim ama hiç aksiyon yok ama gta IV öylemi aksiyon filmi gibi ama bir türlü karar veremediğim için bu anketi hazırladım
Mafia II tartışılmasız Gta 4 iğrenç
ikiside çok başarılı aynı kefeye koymak biraz yanlış olur çünkü biri 1950 de biri günümüzü de geçiyor mafia 2 nin hem sistem gereksinimleri düşük hemde gta ya eşdeğer ben gta 4 ü bi açıyorum pc 15 dk ya varmaz kaynıyo
Gta 4 konusu çok güzel fakat Mafia 1 Kurtlar vadisi oynadım :D Konusu müthiş + müthiş + müthiş di .
Hele o gece bölümü vardı ya şehirin dışına çıkıyoduk yağmur fln vardı.Offfff ....
Mafia 2 az cık oynadım ama o da güzele benziyor.
mafia II'deki bazı grafikler GtaIV'ı Geçiyor Ama MafiaII'nin Konusu Çokta Alışık Olmadığımız Konulardan Gta IV da Daha Önceki Gta'lar Gibi Mesela Sanandreas Ailen Falan Ölüyor Rider Big Smoke Bizi Terkediyor GtaIV da Benzeri Bir Konu Ama GtaIV'daki Grafikler Süper Süper SÜPER
Birde Bir Oyunun Hızlı Çalışması İçin RAM mi İşlemcimi Yoksa Hafızamı(SabitDisk(HardDisk) ) mi Daha Önemlidir