8-9gün oldu bende http://www.hepsiburada.com/Liste ... &productid=bd100753 bunu satın aldım . aldığım andan itibaren stokta yok dio . aradım 3 sefer sevgliler günü fln filan kargo yğun dio. tedarik edildi dio ama çıkışa hazr dio ama sebebini anlamadm . 3 defa da mail attım aciliyetini belirttim. işlemleriniz hızlandırılmıştır die 3 defa cevap attılar . aradığımda hep yuvarlayarak konuşuolar net bişe söylemiolar iptal edip sorun çıkmasından korkuyorum napmalıyım ?
ya iptal edicem ama para ne kdr zmnda gelcek bilemedm . bu drumu yaşayanınız yada bilgisi ola varmı ?
http://www.teknobiyotik.com/dona ... mid-tower-kasa.html
bunu sipariş etmeyi düşünüyorum onun yerine . teknobiyotik nasıl bi site bilen varmı kargosu nasl bilen varmı ?
magdurum magdurum magdurum ! .d
Hocam ben bir çok defa hepsiburada.com dan alışveriş yaptım. Son 6 aydır rezalet derecesinde hizmet veriyorlar. 15 günde gelen malımda oldu 3 günde gelende oldu. Adamlar lakayıt. arızalı ürünü gönderiyorsun teslim almıyorlar teslim alıyorlar servise bir hafta sonra yolluyorlar. Ürün 29 günde tamir ediliyor bir hafta depolarında kalıyor göndermiyorlar. Bir de HDD almıştım (2.5") bir tur o pıtır pıtır patlayan naylona sarmışlar ve 20 X 10 X 30 cm ebadında kutuya koymuşlar yollamışlar. 1 ayda HDD kullanılmaz hale geldi. 45 günde ona uğraştım.
Facebook ta hepsiburada nın sayfasını bul oradaki yorumları bir oku.
Tövbe birdaha tövbe
Birincisi burada kullandigin Turkceyle mail attiysan zaten kimse seni ciddiye almaz. Ikincisi, okdugun-onayladigin bir sozlesme vardir. Sozlesmedeki teslimat suresini gecti mi? Sozlesmene gore hareket et, guvenmiyorsan iptal etsin olsun bitsin.
Birincisi burada kullandigin Turkceyle mail attiysan zaten kimse seni ciddiye almaz. Ikincisi, okdugun-onayladigin bir sozlesme vardir. Sozlesmedeki teslimat suresini gecti mi? Sozlesmene gore hareket et, guvenmiyorsan iptal etsin olsun bitsin.iptal süresi 1 hafta olması lazım diye hatırlıyorum.
Kesinlikle Türkçe doğru kullanılmalı. Türkçeye bakıp cevap verip vermeyeceklerini sanmıyorum.
Büyük olasılıkla "ilgili departmana bilgi verilip işleminizin hızlanmasını sağlıyoruz" gibiden birşeylerle cevap yazmışlardır:D
ARKADARŞIM BEN DE PLAYSTATION SİPARİŞİ VERMİŞTİM HEPSİBURADA.COM'DAN ÇOK OLMUYOR 2 AY ÖNCE AYNI DURUMLA KARŞILAŞTIM.ÜSTELİK YOĞUN OLMALARINA NEDEN OLACAK HİÇBİR ÖNEMLİ Bİ GÜN FALAN DA YOKTU. 1 HAFTA BEKLEDİM ÇIKIŞA HAZIR YAZIYORDU HATTA SÜPER HIZLI GÖNDERİYDİ 24 SAAT İÇİNDE KARGOYA VERİLMESİ GEREKEN ÜRÜNDÜ. 3 KERE ARADIM Kİ ARADIĞIMDA EN AZ 10 DK BEKLEMEK ZORUNDASINIZ ŞAKA YAPMIYORUM BAĞLANIYORLAR YOĞUNUZ NOT ALDIM BUGÜN YOLLANACAK DİYORLARDI. DAYANAMADIM ARADIM İPTAL ETTİRDİM. DEKONT GÖNDERİYORLAR MESAJLARIN BÖÜMÜNE ORDAN PARA İADE DEKONTUNUN KARŞILIĞINI İSTER BAŞKA ÜRÜN İÇİN KULLANIYORSUN İSTERSEN TEKRAR KARTINA YATIRILMASINI İSTİYORSUN. 48 SAAT İÇİNDE GERİ YATIRIYORLAR. NEYSE Kİ PARAMI YATIRDILAR. SORUN OLACAĞINI ZANNETMİYORUM. BU DERS OLDU BANA ARTIK HEPSİBURADA.COM BİTMİŞTİR BENİM İÇİN.
arkadaşlar burda sinirden dikkat etmeden yazdım . orda düzgün türkçe kullandım tabikide. .d sözleşmede kesin bir süreden bahsetmiyor . en iyisi iptal etmek . peki teknobiyotik.com hakkında yorum yapabilecek olan varmı merak ettim ? bunun yerine rdan sipariş vericem ?
arkadaşlar burda sinirden dikkat etmeden yazdım . orda düzgün türkçe kullandım tabikide. .d sözleşmede kesin bir süreden bahsetmiyor . en iyisi iptal etmek . peki teknobiyotik.com hakkında yorum yapabilecek olan varmı merak ettim ? bunun yerine rdan sipariş vericem ?teknobiyotik.com hakkında olumlu veya olumsuz hiçbirşey duymaım çünkü ismi ilk defa duyuyorum.
Çok uzun zamandır Hepsiburada.com dan alışveriş yapıyorum.Bazen bu tür aksaklıklar çıkabiliyor.Bunun dışanda en çok güvendiğim sitelerin başındadır.
Paranız onda kalmaz merak etmeyin.
İnternet üzerinden, gerek yurtiçinden gerekse yurt dışından sayısız alışveriş yaptım fakat, teknobiyotik i ilk defa duydum.
Hepsiburada.com gerçekten son 7-8 aydır dağıttı... Mesela bende ayın 14'ünde bir ürün almıştım bugün ayın 20'si ürün daha yeni çıkışa hazır oldu :)
Eskiden çok sık alışveriş yaptığım bir siteydi ama son dönemde mecbur kalmadıkça kullanmıyorum...
Bence siparişini iptal et , o ürün sana gelmez benden söylemesi... Çağrı merkezleri de doğru dürüst ilgilenmiyor artık... Uğraşma boşuna...
Exa'ya bak , teknomarketim 'e bak... İyi sitelerdir...