arkadaşlar konunun yeri bura olmaya bilir ama baska biryerde bulamadım mail adresim çalındı adresimden msn ye girip kontor istiyorlar ne listemdekilere küfür ediyorlar. adresimi geri almam lazım mail bomber ile adresi iptal edip almayı denedim ama uygun calısan bir program bulamadım bana konuda yardım edecek kimse varmı???? acilll
mail adresim calındı acil yardım!
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj
0212 33 66 999
bi link vardı ama şuan hatırlayamadım Microsoft un gerekli form bilgilerini dogru şekilde yazarsan sana büyük ihtimalle dönüş oluyodu.
ama sen 0212 336 69 99 nolu tel i bi ara
gerekli yerlere yönlendireceklerini umuyorum.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
rapidshareden bir dosya upload et sonra üç tane mail adresi için yer çıkacak üç yerede çalınan adresini yaz üçtane kutu olacak oralarda onları işraretle send e mail sürekli bas her basışında adresine 3 mail gider 40 50 defa bastığın zaman çalan adamın senin msn ye bir daha girmek isteyeceğini sanmıyorum
carl246rapidshareden bir dosya upload et sonra üç tane mail adresi için yer çıkacak üç yerede çalınan adresini yaz üçtane kutu olacak oralarda onları işraretle send e mail sürekli bas her basışında adresine 3 mail gider 40 50 defa bastığın zaman çalan adamın senin msn ye bir daha girmek isteyeceğini sanmıYapmayın lütfen, yollamayın böyle işe yaramaz çözümler. Gerçekçi çözümler yazın.Buradaki formu doldurun: