Arkadaşlar selamlar;
Ben bir ev kullanısı olarak ve bir arkadaşım da şirket çalışanı olarak aynı sorundan şikâyetçiyiz. Gmail ve MSN Messenger'ı aynı adres yoluyla kullanıyoruz, ancak şöyle bir sorunumuz var.
Bir kişi 500 kişiye mail gönderdi. Aralarında ben de varım diyelim. Ben "Hepsine yanıtla" dediğimde tüm kişiler mailimize kaydediliyor ve bu da bizim için düzen sorunu yaratıyor.
Bu olsa yine iyi. Sıkça yazıştığımız adresleri "Ali Veli" olarak kaydettiğimizi varsayın. Ali Veli'nin kendi posta servisine "Veli Ali" olarak kaydediğildiği düşünülürse, ve bana mail gönderdikten sonra yanıtlarsam "Ali Veli", oluyor "Veli Ali"... Bu da bir sorun.
POP programı önereceksiniz, ancak onda da mailimize gelen ekler isteğe bağlı inmiyor maalesef. Diyelim ki 30MB'lık gereksiz bir dosya var, ve bu da sıkıntı.
Bir sorun daha, Gmail hariç diğer POP hizmeti veren servisler, yeni bir POP programı kurulduğunda tüm mailleri uzun baştan indiriyor. Gmail'de bunun ayarı var, ama başka servisler de kullanıyoruz.
NOT : Kişileirimizi Ad Soyad : adres@adres.com : Şirket, şirket sahibi vs. şeklinde not alınca da TXT dosyasına, toplu mail gönderimlerinde sıkıntı yapıyor...