Arkadaşlar ya deli olucam benim mail şifemi kırıyorlar...devamlı buu..nasıl bir çareeee...yardııımmmmm...acillllllll.Özel sorumu değiştiriyorum...kimsenin bilemiyeceği sorular yazıyorum oraya...adamlar yinede çözüyorr.....Nasıl oluyor...=???
Mail şifremmm
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.MSN den bahsediyorsun sanırım, buna karşı nasıl önlem alırsın, mesela her defasında msn e girerken şirreyi elle sen girersin, sonra internet cafe de key loger lere karşı dikkatli olmanda başka bir yöntem. Bunun için programlar maalesef yok, yani bu MSN in zayıflığı. Ayrıca gizli sorunla gizli cevabının hiç alakası olmasın, babanın ismini soruyorsan gir okulun ismini yaz mesela. Ama duyuyorum etraftan, bunlar bile işe yaramayabiliyor, sen elinden gelen önlemleri al, gerisi şans artık.
kıran herkimse senle kafa yapıyor bence seni tanıyor hatta..cunku mail adresini ele gecirmek istese o gizli soruyu dgistirmeyi akıl eder di mutlaka....heryerde mesenger acma gizli sorunla cevabının alakası olmasın ve cavap ta biraz uzun olsun:))sifrende rakam harf ve karakter karısık olsun...bunlar en garanti onlemler senin elinden baska bisey gelmez gerisi hotmailin kendi acıgıdır...
bikere sifrende bir @ bulunsun birde bunu yapamları cooooook mumkun çünkü trainer soldier programı bu işe yarıyor hotmaılde bole bir açık var çünküüü
alıntı:
Gönderen : hacker_23bikere sifrende bir @ bulunsun birde bunu yapamları cooooook mumkun çünkü trainer soldier programı bu işe yarıyor hotmaılde bole bir açık var çünküüü
+1 hepsini saydılar zaten ben ne diyim he bu arada sonucu bize bildir hala oluyomu olmuyomu