merhaba arkadaşlar.
benim şöyle bir şey yapmam lazım.
yazılar kaydedilen bir site var. ben bu siteden şifre alıp kayıt olacağım. bu şifre ve kullanıcı adı ile giriş yapıp buraya kategoriler seçerek yazılar ekliyecem. bunda ne var diyeceksiniz. bişey yok zaten :)
asıl sorun şimdi.
ben mail adresime gelen pek çok yazıyı otomatik olarak buraya aktarmak istiyorum. yada bir blog açıp oraya eklenen yazıları otomatik olarak aktarmak istiyorum.
kısacası bana gelen pek çok yazıyı buraya otomatik olarak aktarmanın bir yolu var mı acaba?
benim yazıları toplama şeklim değişebilir ama bana ait olmayan bu siteye kendi şifremle nasıl gönderebilirim?
bunu bi programlamı yaparım bir site kurmam mı gerekir hiç bir fikrim yok.
lütfen yardımlarınızı bekliyorum
mailden siteye yazı aktarmak?
hiç bir fikri olan yokmu arkadaşlar bi yardım etseniz.
Yönlendirme gibi birşey olabilir ?
öyle olucakta o nasıl olucak işte sorun orda
wordpress ama site sahibiyle konusman gerek bu wordpress te war mail adresinden wordpress te belirlenmiş mail adresine mail attıgında otomatik yazı olarak ekleniyor. Tabi bunu blogcu vb sitelerde yapamazsın.
ama bu yazılar blogda yayınlanmazmı o zaman bahsettiğim yere nasıl aktarabilirim wordpresten
blogda yayınlanır wordpress bir php scripttir mesajı mail olarak sitenin mail adresine atılır onlarda yazı olarak yayınlanır wordpress te blog scriptidir çogu blog sitesi wordpress olarak yapılır zaten
ben blogda yayınlamak istemiyorum işte mesele orda. tamam yazıları wordpressten mail olarak topladım diyelim. burdan dediğim yere nasıl aktarabilirim peki
sitende kullandıgın script ne benden şöyle bir fikir mail olarak wordpresse at sonra wordpressin rssini kendi sitende yayınla rssden içeriği otomatik olarak eklemekte yapılabiliyor joomla vbulletin var :D biraz karıştı en iyisi sen kopyala yapıştır yap mailleri
şimdi ben sana olayı iyice bi anlatayım. yoksa çok karışacak. :)
ben farklı kişilerden yazılar alacağım hergün. bu yüzlerce olabilir. başka bir kişiye ait bir siteye üye olup bu yazıların hepsine oradaki üyeliğimle giriş yaparak ekleyeceğim. kopyala yapıştır yapabilirim ama çok fazla zaman alacak bu. bu yüzden ne yapabilirim diye soruyorum. benim derdim en kısa yolla bu işlemi yapmak. umarım sorum net olmuşmuştur.
Sonradan üyelik alıp yazıları ekleyeceğin site ne sitesi? Forum sitesi mi? Haber sitesi mi? PHP mi ASP mi veya başka birşeymi?
PHP veya ASP ise hangi script yoksa özel yazılmış bir scriptmi? Tüm bunlara cevap vermezsen kimse senin soruna cevap veremez.