Mailinizin Şifresi Değişirse!!!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
BİG KİNG
09-01-2005, 23:14   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

Arkadaşlar Hem kardeşimin hemde en yakın arakdaşımın mail adresleinin şifreleri ve gizli sorusu değiştirilmiş.
Hotmail'e bir sürü mailler attım ama yine de cevap gelmedi.
Ne yapmalıyım,Gerekirse Şifre kırıcı ile de b u sorunu halletmek istiyorum,eğer elinde şifre kırıcı program varsa bana PM atarsa sevinirim yada nasıl hallediceğimi söyleğin...

Saygılar,sevgiler,sağolun...

Banned
10-01-2005, 00:30   |  #2  
Banlandı
548 mesaj

Haydaaaaaaaaa...Bence bunu yapman gerekeni zaten  yapmışsın.Ama bilgi artık mail çalmak bu kadar çok basit değil büyük bir ihtimal dığum gününü bilen ve gizli sorunu bulabilecek bir..Zaten bunları bulan şifreni kolaylıkla değiştirir...Bir de şunu sorucam attığın maili burayada atarmısın ne yazıyorsun.Yanlış olma ihtimalin de var..son sorduğun soruya gelince burda bunu bulman ve cevap alman imkansız.Tabi senin bunu yapmanda çok zor.Akıntıya kürek çekiyorsun..

Eğer yazdığın mail yanlış ise ben sana burdan yazayım onu yaz mail olarak.

İyi Çalışmalar...

Gökhan Varişler
10-01-2005, 17:44   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj

Bu benimle kuzenimde başına gelmişti yani yapıyolar kullanıcı adı şifreyi filan ele geçiriyolar daha öncede bende konu açmıştım buraya nasıl yaptıklarını biliyorum ama forum kuralları gereği buraya yazamam nerden biliyorum benikini ele geçirdiklerinde kapsamlı şekilde artaştırdım bi çok yolunu buldum ama dediğim gibi buraya yazamam bunu bende msn sitesinde online chat yoluyla anlatmıştım bi numara vermnişlerdi sende bu yolu deneye bilirsin ama giden geri gelmiyor. bunuda söyleyeyim

theironman
10-01-2005, 18:11   |  #4  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

ne aptalca bir şey ya...

BİG KİNG
13-01-2005, 18:51   |  #5  
OP Taze Üye
9 mesaj

İlk başta normal kardeşimle ingilizce bir mail yazdık gayet güüzel ve anlaşılır bir mail sonra webde bulunan Kazır işte mailim çalındı tarzı bir yazı vardı o şekilde yollarsan olur dediler işte o şekilde yolladık yine olmadı,sonra ben MSN TR ye Türkçe bir mail attım onada cevap gelmedi.
Sonra mail adresine Fake mail yolladık onada cevap gelmedi yani mesajı açmadı.
En son çare şifre kırıcılar ile deniyelim dedik ama birisi Hotmaili kırmıyor TR maillerini kırıyor diğeride Port ayarları hatalı olduğu için çalışmıyor.
Bir Programcı arkaşıma Şifre kırıcı yazdırdım ama ondada Longhorn Luna var ve Wİn fs tabanlı Programı yazmış o programda bende çalışmıyor...

Bu kadar uzun bir mevzu...

Eshquia
16-01-2005, 17:20   |  #6  
Üye
65 mesaj

mailin şifresini ve güvenlik sorusunu değiştirmek okadar kolay değil. bence internet cafede mailinize girmişsinizdir ve çıkarken yukarıdan X(kapat) tuşuyla kapadığınız için sizden sonra bilgisayara oturan kişi biraz kurcalarsa sizin hesabınıza oturum açabilir, şifrenizi alabilir, maillerinizi okuyabilir vs. mailden çıkarken sign out yaparak çıkarsanız böyle sorunlar olmaz. bu olmadıysa ya fake mail tuzağına düşmüş olabilirsin, yada kullandığın bilgisayarda tüm şifreleri gösteren hack programlarından biri ile şifren çalınmıştır şifreni geri almanın mümkün olduğunu sanmıyorum.

mrcplus
26-01-2005, 16:08   |  #7  
Yıllanmış Üye
564 mesaj

Eğer içinde önemli şeyler yoksa bu kadar büyütmenin anlamı yok bence yeni bir tanesini çok kolay alabilirsin.
Eğer sen onlara kanıtlayabilseydin senin emailin olduğunu sorun olmazdı en azından bir cevap gelirdi.Bence Hergün hotmaile birsürü mesaj gidiyordur böyle.Dediğim gibi çok önemli şeylerin yoksa boşver gitsin.Ama şunuda söyliyeyim hack programlarını veya başka yolları da kullanma.Bugün belki kendi mailini alırsın ama yarın.?

ozy_92
26-01-2005, 18:46   |  #8  
Yıllanmış Üye
380 mesaj

harbi bikez arkadaşın maile biz de denedik acayip kolay olyuo adam soruyo ev sevdiğim renk deniyosun bulunuyo adam zor karman çorman denklem sorsa hadi bulunamayabilir veya japonya naguyi ne demek diye sorabilir mesela ne bileyim buna dkkaat etmek lazım..

ozy_92
26-01-2005, 18:50   |  #9  
Yıllanmış Üye
380 mesaj

yani doğum tarihini internette yayınlamadıysan veya net friendlerine sölemediysen bu senin yakın bi arkadaşın ya da nüfus cüzdanını çalmış Kahkaha ne bileyim dopum tarihini forumlara doğru olarak yazma şifren çalınabilir yani dikkat et bunlara kardeşim neyse hadi geçmiş olsun..................

cico
27-01-2005, 00:15   |  #10  
Yıllanmış Üye
561 mesaj

abicim anlamadığım bişey var habire doğum tarihinde bahsediyorsunuz şifre doğum tarihinden ibaret mi?

theironman
27-01-2005, 00:19   |  #11  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

yani şifren olabilecek her şey, özel şeylerini pek paylaşma demeye getiriyor, doğum gününü bile... tabi dinleyene...