Maille gelen virüs

Kapalı Hesap (192675)
22-03-2012, 16:10   |  #51  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
193 mesaj
Alıntı: Tolstoy  
Aldığınız hatanın, sorduğunuz sorunun ve yaşadığınız problemin cevabını yukarıdaki mesajımda yazdım.
Trojan Remover tarattım bu ne anlama geliyor acaba ?

Tolstoy
22-03-2012, 18:10   |  #52  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
381 mesaj

Trojan remower yazılımı XLIdITrk.dLL dosyasını downloader zararlısı olarak görmüş. Bu yanıltıcı olabilir.

Öncelikle verdiğim işlemleri yapmanızı tavsiye ederim. Zaten orada yapacağın işlemler, eğer bir downloader varsa muhtemelen ortaya çıkartacaktır.

Kapalı Hesap (192675)
22-03-2012, 18:52   |  #53  
OP Kapalı Hesap
193 mesaj

sorun çözüldü şuan için: eset teknik servisi uzaktan bağlanarak sorunu çözdü; ie'nin eklentiler bölümünde çalışmayan pasif bir virüs buldu ve aktif olmadığı için virüs programının bulamadıgını söyledi.

kocaeli4141
22-03-2012, 22:42   |  #54  
Yıllanmış Üye
171 mesaj
Alıntı: nigne2011  
sorun çözüldü şuan için: eset teknik servisi uzaktan bağlanarak sorunu çözdü; ie'nin eklentiler bölümünde çalışmayan pasif bir virüs buldu ve aktif olmadığı için virüs programının bulamadıgını söyledi.
nasıl yani anlamadım ne demek istediğini? Madem virüs aktif değildide eset güncelleme yapamadı? Programın neden nevri döndü :D ?

Kapalı Hesap (192675)
23-03-2012, 10:51   |  #55  
OP Kapalı Hesap
193 mesaj
Alıntı: kocaeli4141  
nasıl yani anlamadım ne demek istediğini? Madem virüs aktif değildide eset güncelleme yapamadı? Programın neden nevri döndü :D ?
ilk başta virüs programının loglarını filan gönderdim onlarda bana program gönderdi bilgisayar yeniden başladı virüs programı güncelleme yapmaya başladı, ama hala java hatasını alıyodum; sordugumda java güncel olmadıgından yapıyo güncelleyin dediler; bende javayla alakası yok güncelledim hala aynı hatayı veriyor virüs oldugunu hissediyorum dedim , eğer kredi kartı bilgilerim çalınırsa sorumlulugu kabul ediyormusunuz diyince bu sefer uzaktan bağlanmak zorunda kaldılar (olmadıgını ispatlamak için )ve ie'nin eklentilerinde virüs oldugunu ama aktif olmadıgı için virüs programının bulmadıgını ve sildiğini söyledi, bende uzatmadım daha sorun çözüldümü çözüldü, thanks by dedim kapattım;)