Merhaba arkadaşlar,
Geçen hafta bir firmadan fiyat teklifi istediğine dair mail geldi mailde rar dosyası vardı malüm virüs olduğunu çok belli ediyodu çünkü içinde .jar uzantılı bir dosya vardı dosyayı nolmasa güncel ( orjinal ) virüs programı var bişey olmaz mantıgıyla bir anlık dalgınlıkla açtık ; sonra içinden birşey çıkmayınca virüs olduğuna emin oldum ( türk mantığı ), ilgili firmayı aradım kendilerinin böyle bir şeyden haberi olmadıklarını binlerce kişinin kendilerini aradığını söyledi dava açtıklarını şikayetci olduktalarını söylediler.
Sonuç olarak şuan bilgiyarımda resimdeki hata çıkıyor , googleda araştırdığımda trojan olduğu söyleniyor, virüs girmeden önce satın aldığım virüs programıda orjinal ama veri tabanı güncel değil diyor ,virüs girdikten sonra veri tabanını manuel olarak güncelliyordum ama şimdi güncellemiyor resimdeki hatayı veriyor, bu hatayı daha önce veri tabanını güncellerken vermiyordu; konuyla ilgili napabiliriz acaba?
Maille gelen virüs
öncelikle bu hata ile şu anlaşılıyor ki nod 32 bile kendini koruyamamış.Ayrıca crakli olsa anlıcamda çünki hiçbir işe yaramıyor o orjinal nasıl bu hale geldi anlamış değilim.Bende kaspersky 2012 internet securtiy lisanslı aldım cd de virüslü bilgisayara kur seceneği vardı istersen bi onu dene...
004021CC adresinde erişim ihlali diyor pc (şüpheli bir durum)
Üste yazdığım adrese izinsiz erişim var galiba virüs gibi görünüyor..
Size önerim
Bu ücretsiz ve virüslere karşı etkili aracı indirip tam sistem taraması yapınız..
http://www.kaspersky.com/antivirus-removal-tool?form=1
Bu aracı kurmaya gerek yok indirin önerileri takip edin full scan komutu veriniz (ingilizce)
herzaman diorum piyasada en sağlam antivirüs programı kasperskydir die demeyede devam ediceğim.Şu dosyayı bana ulaştırabilirmisin ben bi kaspersky ile tarattırayım? Kesko deniyelimmi? bizde
Bende Nod 32 kullanıyordum oda Smart Security di o da buna benzer bi şekilde bozuldu oyunlarda kasma oldu pc kafayı yedi gerçi seninki kendi kendine bozulmamış nese ben sonra windowsun üzretsiz olan antivirüsünü security essentialsı yükledim ve hala da kullanıyorum süper pc hiç yavaşlamıyor kaspersky ile karşılaştırılmaz ama windowsun bu sağlam olur
tmm ikimizde kasperksy fan clubımız :D mesela arkadaşda kasperksy internet securty 2012 olsa uygulamalar için güvenli çalıştır aracını açıpda baksa %60 korunurdu.Yalnız benim anlıyamadığım internetden keylogger indiriyorum temiz dior bu nasıl işte :))
peki arkadaşlar bu virüs programlarının teknik servisi,online yardımı gibi bişeyleri yokmu acaba, yoksa ben ne anladım bu işten; sat ürünü ortadan kaybol !
http://www.eset.com/tr/support/contact/ uzakdan yardım demiş şuanda internete girebiliyosan buradan bakabilirsin zaten...
peki arkadaşlar bu virüs programlarının teknik servisi,online yardımı gibi bişeyleri yokmu acaba, yoksa ben ne anladım bu işten; sat ürünü ortadan kaybol !Bu hizmet kasperskyde mevcut bir defasında kullandım yardım ettiler..
Özel mesaj yolla sana mail adresi verecem o maili silmedi isen bana yolla bakalım ne virüsü etkileri nedir ilacı nedir yardımcı olmaya çalışalım...
Bu hizmet kasperskyde mevcut bir defasında kullandım yardım ettiler..kesko gecen internetden keylogger indirdim neden engellemedi kaspersky denemedik için indirmiştim ama engellemedi tarattım en yüksek düzeyde yine uyarı vermedi dosyada virüse uygundu 573 kb .
Özel mesaj yolla sana mail adresi verecem o maili silmedi isen bana yolla bakalım ne virüsü etkileri nedir ilacı nedir yardımcı olmaya çalışalım...
tmm ikimizde kasperksy fan clubımız :D mesela arkadaşda kasperksy internet securty 2012 olsa uygulamalar için güvenli çalıştır aracını açıpda baksa %60 korunurdu.Yalnız benim anlıyamadığım internetden keylogger indiriyorum temiz dior bu nasıl işte :))Valla 5 yıldır kullanıyorum ne bulaştı ise sisteme darmağan ediyor virüsü :D virüslerden öncedeen çok zarar görürdüm avast veya esed kullanırdım o zamanlar eskiden derdim ya kaspersky çok kasar pc'mi ama yanılmışım neden biliyonmu bir programı kullanmadan asla yargılamayacaksın...
Avast'ında lisansını aldım esedinden ama 5 yıldır kaspersky lisans alıyorum çok memnunum.. :)
kesko gecen internetden keylogger indirdim neden engellemedi kaspersky denemedik için indirmiştim ama engellemedi tarattım en yüksek düzeyde yine uyarı vermedi dosyada virüse uygundu 573 kb .Valla dostum bunu benimde aklım almadı :)
ARada deneme amaçlı virüslü dosya çekiyorum netten anında o korkutucu ses çıkıyor programdan :D
http://www.tamindir.com/casus-bilgisayar-007-keylogger/indir/ buradan indiriyorum tarattırıyorum temiz dior neden acaba bi sende denesene?
bekliyorum sendeki kaspersky sonucu ama aynı olucaktır biliyorum :D
bunu nereden aldın? müşteri hizmetleriyle iletişime gectin mi?
bekliyorum sendeki kaspersky sonucu ama aynı olucaktır biliyorum :Şimdi açıklayayım sana dostum bu program lisansı ilede satılıyor bu yüzden kaspersky'e tanıtılmış yani o programa para verip alıyorsun ve kaspersky'bu programı ellemiyor çünkü zararsız olarak tanıtılmış
Alttaki resme bak..
Kaç kişi tarafından kullanılmış...
[/url]
[url=http://bit.ly/c25MCx]
Şimdi netten bi tane keylogger kodu bulacam onu .bat şeklinde kaydedecem onu yutacak program bak :)Son Düzenleme: Kapalı Hesap (192675) ~ 19 Mart 2012 20:20
buraya indirdiğin keyloogeri koysana bende denemek istiyorum :) egolarımı tatmin edicem bosuna para vermemiş olum .D
sen kaspersky ile taratsana bi dene bakım sendeki programla dene çalışıyorsa ayarlardan en yüksek konumuna getir tarama ayarlarını. kesko bekliyorum?