20 dakikada bir C:\Users\admin\AppData\Local\Temp klasörünün altına "route" isimli bir dosya oluşuyor. Bu dosyanın içinde main.exe diye bir program var. Çalışmaya başladığı anda cpu yüzde 100'e vuruyor. Görev yöneticisinden bu programın çalışmasını durdurunca cpu hızı normale dönüyor. Sonrasında "route" dosyasını siliyorum. Fakat 20 dakikada bir kendiliğinden çıkmaya devam ediyor. Orjinal lisanslı GData İnterner Sec.2012, advanced systemcare6 ve spybot 2 kullanıyorum. Yapmadığım tarama ve temizleme işlemi kalmadı. Bu programların hiçbiri malwarebytes ve combofix dahil sorunumu çözmedi. "route" klasörünün altında başka dll ler de var. hepsini yazıyorum : libcurl.dll
libeay32.dll
libidn-11.dll
libpdcurses.dll
main.exe
poclbm120823ATI RV770v2w128l4.bin
pthreadGC2.dll
ssleay32.dll
Eğer kullandığım bir program veya oyun bu soruna neden oluyorsa ne olduğunu bilmem gerekiyor. Gözünün yaşına bakmadan direkt kaldıracağım çünkü. Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Dahada olmazsa format atacağım. Kullandığım windows 7 ultimate 64 bittir. Türkçe versiyonu vardır. Bilen bilmeyen herkesten yardım rica ediyorum.