http://www.vatanbilgisayar.com/p ... ils.aspx?I_ID=53062
arkadaşlar bu pc hakkında bilgilerinizi bekliyorum.grafik programları kullanıyorum (solid cad cam ) ara sıra oyunda oynuyorum idealmidir veye bu pc dışanda güzel bir tavsiyeniz varmı bütçe 2000 tl en fazla.özellikleri nasıl ekran kartı ? marka nasıl servis garanti ? teşekkürler . . .
makina nasıl ?
Arkadaşım ben sana bendeki PC' nin özelliklerini sıralayım hemen hemen aynı senin seçmiş olduğun PC ile ama fiyatı 1754 TL...
Marka : Casper Nırvana CPQ.I740-6M35P
İşlemci : Intel® Core™ i7-740QM İşlemci
İşletim Sistemi : Orijinal Windows® 7 Home Premium (64 Bit)
İşlemci Hızı : 1.73 GHz., Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 2.93 GHz'e kadar, 6MB Intel® Akıllı Bellek
Chipset : Intel® HM55 Chipset
Ram : 6 GB DDR3 Bellek
Ekran Kartı : 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT425M Ekran Kartı (1GB Ayrılmış Bellek)
Harddisk : 640 GB SATA Harddisk
Ekran : 15.6' WXGA (1366x768) HD LED Ekran
Kablosuz Ağ Bağlantısı : 802.11 b/g/n
Bu özellikteki bir PC seni idare edecektir.Bence Casper' dan al çünkü ben memnun kaldım...
Seçtiğin pc nin özellikleri gayet iyi arkadaşım ama ne CASPER nede PACKARD BELL öneririm. bence o fiyata hp al derim. ama fiyatı biraz daha artırırsan SONY al derim.
Ama dedigin işlemler için seçtigin pc gayet güzel....
casperden uzak durcakcaksın herzaman diyorlar sorunluymuş.benim istedğim özelliklerdeki hp nin hangi modelini önerirsiniz ?
bunu çoğu bilgisayarcı sölüyor bende çok merak ettim casper'in ne sorunu var die.özellikleri yüksek ve makul fiyatıda var genelde.sen kaç aydır kullanıyorsun
arkadaşım ben çok araştırdım bir çok foruma baktım sana tek bişey söyliycem casper alma! memnun kalan arkadaş nadir şanslı kişilerden galiba :)
evet arkadaşım kimse casper tavsiye etmiyor.toshiba düşünyorum ama bu packer bell çok cazip geldi bana bu pc hakkında yorumlarınızı bekliyorum lütfen ... teşekkürler
neden hp arkadaşlar.kusura bakmayın çok kararsızım
Fiyat/Performans olarak iyi seçilmiş ve ekran kartı orta-üst seviye olarak değerlendirilebilir.Vatan Bilgisayar da bu fiyata bu özellikte bir notebook bulmak zor.Arkadaşların Hp den kastettiği en çok satan markalardan olması sanırım.
çok süper bir bilgisayar kaçırma bence al.. f/p olarakta çok iyi..
önerdiğin sayfadaki yorumları okumanı tavsiye ederim arkadaşım
evet oyun bilgisayarı gibi gözüküyor. ekran kartı ve ramı gayet yüksek değerlerde. f/p oranı cidden çok yüksek.
dikkatimi çeken tuş takımının altı biraz ince gibi geldi bana. buda ısınma ile ilgili sorun oluşturabilir diye düşünüyorum oyun oynamak için kullanmasan bile.