Arkadaşlar evimde intel celeron işlemcili ve nvidia fx5500 ekran kartlı sistemim var.Benim sistemim xp de defalarca format atmama rağmen kasıyor.Bide ben bi kere windows 7 beta kurmuştum.Windows 7 de hiç donmuyor, Xp De donuyor.Benim istedğim oyunları low seviyede akıcı bir şekilde oynamak ve xp yi adam gibi kasmadan kullanmak istiyorum.
ÖZELLİKLER:
İntel Celeron D 336
MSI 661FM3-V (MS-7103)
512 MB (2 ranks, 4 banks)PC3200 (200 MHz)
GeForce FX 5500 Version 4.34.20.87.00 (6.14.10.5673 - nVIDIA ForceWare 56.73)
Sürücü #1 - ST3160021A (149 GB)
YAPTIKLARIM:
1.Birkere İşlemciye Overclock yaparken yanlışlıkla 4.4 ghz yapmıştım.İlk bilgisayar açılmadı sonra içini falan temizleyip süpürge makinası ile temizledikten sonra hemen ghz yi düşürdüm çalıştı.
2. 1 yılda 15-19 kere format atmışımdır.
3.Bide bizim eski mahallede bi internet kafe vardı orda bitane adam hep bozulunca tamir ediyordu pc canavar gibi oluyordu sonra benim elime geçince 3 saat sonra yine yavaşlıyordu
4.Bazen acele oldugunda pc yi açma düğmesine basarak kapatıyorum.
5. önceden çok program yüklerdim fakat şimdi bitek kullandıgım programları yüklememe rağmen yavaşlıyo
KURDUGUM PROGRAMLAR (Cheat engine,Windows Live,Winrar,Ccleaner,eMule,Firefox,Orbit,Everest Ultimate Edition,RightMark CPU Clock Utility,AVG 8,Camtasia Studio,Clean My Registry,Philips Device Manager)
6. 4-5 defa elektrikler kesilince açıkken otomatikman kapandı.Daha sonra bi kere evde matkap çalışırken makina çalışırken şanteller attı tüm elektrik kesildi.
7.ŞİMDİYE KADAR HİÇ PC ÇÖKMEDİ.BİTEK Bİ KAÇ KERE PROGRAMLAR ÇÖKMÜŞTÜ: Firefox,Windows Messenger 8,İnternet Explorer.
Sistemim Msnde görüntülü konuşurken ve aynı anda Firefox veya İnternet Explorer açık olunca çok kasıyor.
Bide benim sistemim normalde Fear2 nin gereksinimlerine yetmesi gerekirken fear2 de aşırı derecede kasıyor.BİDE FEAR2 İ AÇINCA YAZILAR [] gibi gözüküyor VE YAZILAR HİÇ OKUNMUYOR.
Bu sistemi kasmadan oyunları low ve akıcı bir şekilde nasıl oynayabilirim YARDIMLARINI ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM