merhaba arkadaslar arkadasın makınede bır sorun vardı makıne msn acık winanmp acık bırkac web sayfası acıkken sarkı calmıyordu kasma yapıyordu bır cdyı 25 dk cekıyordu. sonra bu makıneyı tamamen söktük hertarafı toz olmus butun fan ekıpmanları powerın ıcıne kadar hepsını temızledık işlemcının fanını söktüm eskı termal macunu temıxledım yenı macun tazeledım makınayı topladık sorun yıne aynı devam edıyor aklıma ram geldı ramı benım kendı ram le degıstırdım aynı devam edıyor. sonra makıneyı aldım bu seferde hdd ten olacagını dusunerek low lavel format(fabrıka formatı) attım windowsu kurdum drıwerları tanıttım baktım makıne canavar gıbı olmus 10 tane web sayfası acıyom msn acık wınampta sarkı dınlıyorum cd kayıt edılıyor bana mısın demıyor bırgun sabahtan akşama kadar test ettım hıcbır problem cıkmadı arkadasa teslım ettım makıneyı gayet super olmus dedı bızde dedık hdd mıs herhalde dedık bır hafta kullandı dun yıne aynı problemı yapmıs neden olabılır...
sistem özellıklerı anakart gıgabyte 945 pl ıntel core duo2 2.6 işlemci 80 gb sata hdd 1gb ram asus 256 mb ekran kartı 512 desteklı evrest 350 watt kasa windows xp profesyonel kuruyorum....
benım bırde şüphelendiğim bir nokta daha var psu, yetersızmı gelıyor acaba verecegınız bılgıler ıcın sımdıden tskr ederım.....
saygılar...