amd x2 3600 dual core
2 gb ddr2 667 ram
430 watt coolermaster psu
sapphire hd 2600 xt ekran kartı
160 gb harddisk
makine crysis oynarmı
Oynayamaz. Ancak sen oynayabilirsin(iğrenç bir espiri)
Oynarsın
andzoneOynayamaz. Ancak sen oynayabilirsin(iğrenç bir espiri)harbii igrenc olmus yawwOynarsı
bazı ayarları kısarak tabıkı oynarsın
kuruwabazı ayarları kısarak tabıkı oynarsıişlemci yeter ramda yeter ekran kartındada bir sorun olacagınıı sanmıyorum bence full oynayabilir o oyunuuu:S:S
malesef üst seviye ekran kartları bile testlerde crysis te tam başarım gösteremedıler ust seviyelerın altındakılerde ayarlarda ödün vererek ancak akıcı oynayabıldıler kısacası bır anda amd nın ve geforge ekran kartı uretıcilerının hemen yenı ekran kartlarını piyasa sunmalarınıda sağladı bu dx 10 oyunlarda daha fazlasını ıhtıyac oldugu için malesef
3200 939 AMD
2600Xt MSI
2GB ramle ben crysıs'ın beta multıplayerında orta ayarlarda zor oynadım. Belkı tam surumde boyle yapmaz ama Dx10'a geçtiginde o kart sana yetmez.. Kuruwa dogru soyluyor.Adamlar 2 tane 8800 ultrayı SLI'la bağlamışlar Crysıs bu kartları bıle zorluyor bır dusunun gerisini
vayy bee ne Crysıs ama bizim bu oyundan uzak durmamız lazım o zaman
swordmaster_65hayal görüyorsun şaka şakakuruwabazı ayarları kısarak tabıkı oynarsıişlemci yeter ramda yeter ekran kartındada bir sorun olacagınıı sanmıyorum bence full oynayabilir o oyunuuu:S:sadece düşük çözünürlükte fullde oynarsın 800x600 ya da 1024x768 belki o da olmaz