arkadaşlar benim makinemde de resetlenme problemi vardı hiç formatla filan alakası yok ya anakarttan ya da güç kaynağında makinem biraz eski ama ondan olacağını sanmıyorum teknik servise götürdüm adam anakart değişmeli dedi bende adamın fazla ilgilenmediğini düşünerek kasamı geri aldım bilgisayarımı aynı sorunla çalıştırmaya devam ediyodum taaki dün gecee kadar bilgisayarımda championship manager açılydı mutfağa gittim bir döndüm makine kapanmıştı ve daha da açamadım içini açtım kasanın sadece anakart fanı bir tur dönüyor sonra duruyor başka hiç bir şey çalışmıyor yardımlarınız bekliyorum özellikle aytek senin
MaKiNeM AçIlmIyOr'!!!!!!!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.az bana da anakarttan geliyor gibi geliyor ama teknik servise güvenmekten başka çaren olduğunu sanmıyorum
zaten artık hiç açılmıyor artık ömrünü doldurdumu yoksa
yeni bir Power Supply alın genelde süper bir çözüm oluyor :)
almadan bi emin olsun ama demi...
önce powera bi kısa devre yap bundan once bi yerde acıklamıstım...bu donanım genelde olcak ...
genelde pc,notebook,server hiç farketmez mantık aynıdır...
kafadan power gibi gozuksede sen her yolu dene..
once biosu resetleyerek baslayabilirsin...
powere test etmeden power felan da alma derim..
once her parcanı bi test et.. cpu,ram gibi...
uzay montaj yapıp dene...
sana kolay gelsin..
önce power suplayı dene yeşil kabloyla herhangi siyah kabloyu telle kısa devre yap ve ufak elektrik motorlarıyla deneyebilirsin calısıp calısmadığını
2. si işlemciden olabilir benim de eski pc de 1 ay boyunca anakarttan sanmıştık ben ve 3 bilgisayarcı sonra slot işlemcimi değiştirdim calıştı
3.sü anakarttan olabilir.2.el bir anakartla bir dene bence eğer power suply unit kalitesizse voltaj düşme ve yükselmeleri sırasında anakarttaki devre elemanlarını yakmış olabilir.