arkadaşlar maksimum 1000$lık bir siste kurmak istiyorum yardımcı olursanız sevinrim:D oyunlarda kasmayacak bir makine istemmekteyim
maksimum 1000$lık sistem:D
Anakart MSI MS 7250-20 K9N Platinum (nForce570, GLAN, SATA, RAID, AM2) 111 $+KDV
Ram TWINMOS DDR2 667 1024MB Dual Channel Kit (2x512MB) 108 $+KDV
DVD Writer SAMSUNG 18X Double Layer (Siyah) 36 $+KDV
Ekran Kartı SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X1900 GT (PCI-E) AVIVO 290 $+KDV
Hdd SAMSUNG 160GB 7200RPM 8MB SATAII 72 $+KDV
İşlemci AMD Athlon 64 3200+ AM2 (2.0GHz, 512K, AM2) BOX 99 $+KDV
Kasa AOPEN H600B-B35 350W Beyaz 84 $+KDV
Monitor SAMSUNG 793MG 17\" FLAT CRT (Gümüş-Siyah) 117 $+KDV
Toplam Tutar: 917 $+KDV
KDV Dahil Toplam Tutar: 1082.06 $
KDV Dahil Yeni Türk Lirası: 1,594 YTL
Kasada 350W power sorun olursa Kasa AOPEN H600B-B28 400W Siyah 100 $+KDV olabilir..
Kardeşime bak sistem tavsiye etmeye başlamış.Gayet iyi sistem olmuş.Devamını dileriz.Sistemin altına imza atıyorum.
turquoise_frzPff..turquoise_frz kardeşim, o forumdakiler daha DDR2`ye geçememişler..Yetmezmiş gibi daha 6600td ve 512 Mb. Asus NF6200 vga öneriyorlar..Yani o forum "traş" olmuş bu konu için..
Üstelik oradaki konu da bugün açılmış..
Niggas diye demiyorum ama egemengiga ve ufuks kardeşlerim varken donanım önerisi konusunda Chipten daha iyi başka forum tanımam..:))
ya ii de bu bnm fikrim diildi ki .surf yaparken aynı soruyu gördm.arkadaşınkini de daha önce okumştum.o yüzden bi bak ,umarım işine yarar dedm.ben başka bişi aratırken buldm o soruyu .ilgilenicek zamanım olmadı.
ayrıca bugün açılması ii bi cvp alınamıcağı anlamına gelmez di mi takımdaşım:)
neise daha ii önerileri varsa arkadaşların tabii ki onlardan yararlanmalı.en mantıklısı bu.
herkese ii sohbetler...
turquoise_frzya ii de bu bnm fikrim diildi ki .surf yaparken aynı soruyu gördm.arkadaşınkini de daha önce okumştum.o yüzden bi bak ,umarım işine yarar dedm.ben başka bişi aratırken buldm o soruyu .ilgilenicek zamanım olmadı.O sayfada ne var diye bakmalıydın yine de..
ayrıca bugün açılması ii bi cvp alınamıcağı anlamına gelmez di mi takımdaşım:)
neise daha ii önerileri varsa arkadaşların tabii ki onlardan yararlanmalı.en mantıklısı bu.
herkese ii sohbetler...
Çünkü donanımdan konuşuyoruz..2005 yılındaki 1000 dolarlık sistem önerisi ile bugünün 1000 dolarlık sistem önerisi arasında performans farkı büyük olabilir..Tarihten bu sebeple bahsettim..
Oraya da daha güncel öneriler tabi ki gelebilir..
Belirtelim ki arkadaş daha iyi sistemi alsın,amacım kırıcı olmak değil kesinlikle; arkadaşın yanlış yere yönelmesini önlemek..