Makyajsız Bülent Ersoy +25
- 1
- 2
bununla parası için birlikte oldukları halde niye ayrılıyorlar ENAYİ bunlar diyordum bende ama şimdi anlıyorum formalite icabı da olsa isterse dünyanın en zengini olsun her gece bunla yatan kafayı yer be... yazık..
bööööö kusacağım geldi. bu ne yaaaaa
NE igrenç bir insan ya nefret ediyorum bundan midem kalktı
iyi ekran kartım, monitörüm falan yanmadı
elazigliiyi ekran kartım, monitörüm falan yanmadıYanmasa da garanti kapsamı dışına çıkar. Tüm ekran kartı markalarının sözleşmesinde var bu madde.
offfffff midemmmmm sabah sabah keşke bakmasaydım...
samet1986Abi bu dinazora ekran kartımı dayanır.elazigliiyi ekran kartım, monitörüm falan yanmadıYanmasa da garanti kapsamı dışına çıkar. Tüm ekran kartı markalarının sözleşmesinde var bu madde.
Hakkaten felaket ötesi,epey güldük.
Ekran m..m...u bunlar
Bakmayın kardeşim.
Reborn91anam hangi gezegenden... öhhöm ne gezegeni hangi yıldız sisteminden düşmüş bu bizim gezegene.. :Puhahahahaha Sakın ağzını açıp bize saldırmasın. Konuyu açana sesleniyorum. Konu +18 değil +25 olmalı en az.. Gençlerin rüyalarına girer böyleleri..Son Düzenleme: Borga-x ~ 21 Mayıs 2008 14:39
Harbiden bu insanmı ya vardır o işte fotomontaj felan olmaz böyle o kadar parası var estetik felan olur.
sah1nHarbiden bu insanmı ya vardır o işte fotomontaj felan olmaz böyle o kadar parası var estetik felan olur.estetik olsa nolcekki
vermeyince mabud neylesin estetik makyaj
facebookta da var bu mahluk, miğdem amuda kalktı, iğrenç ötesi mahluk.
arkadaşlar evet haklısınız ama öle demeyim yazık ya :Ddayanamayacağım benimde miğdem bulandı gerçekten o adamda da kafa yokmuş he para mara gelip geçeçci böyle rezil bir insanla evlenmiş ya o da artık diyecek söz bulamıyorum bakın komik **bi HRANT dink öldü.. HEPİMİZ ERMENİ OLDUK BAK ŞU İŞE) HA AMAN BİRDE BÜLENT ERSOY ÖLÜRSE ABÖVV YANDIK WALLA ALLAH BÜLENT ERSOYA UZUN ÖMÜR VERSİN YARABBİ (AMİN) gerçi pek alaka olmadı ama olsun
Para ve şöhret tutkusu insanı ne hale getiriyor örnek, geçen amerikalı bir kadın görmüştüm, kocasını kaybetmemek için estetik yaptıra yaptıra ne hale gelmiş bundan iki kat berbat görünüyordu.
Borga-xHemen değiştiriyorum konuyu +25Reborn91anam hangi gezegenden... öhhöm ne gezegeni hangi yıldız sisteminden düşmüş bu bizim gezegene.. :Puhahahahaha Sakın ağzını açıp bize saldırmasın. Konuyu açana sesleniyorum. Konu +18 değil +25 olmalı en az.. Gençlerin rüyalarına girer böyleleri..
lady__felaqetinsanmı bu yaaa :İnsan...
Ama bizim kadar bakım[sız] değil...
O bi star...
....gece rüyama girerse şaşmam.....
- 1
- 2