ManHunt Yakında...

Borga-x
30-08-2007, 10:06   |  #1  
OP İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

Manhunt 2, Ekim sonunda geliyor.


Geçtiğimiz Haziran ayında çıkması beklenirken çıkışı ertelenen Mahhunt 2'nin PS2, PSP ve Nintendo versiyonlarının 31 Ekim itibarıyla hazır olacağı duyuruldu.
Manhunt 2, Ekim sonunda geliyor
27 Ağustos 2007
Geçtiğimiz Haziran ayında çıkması beklenirken çıkışı ertelenen Mahhunt 2'nin PS2, PSP ve Nintendo versiyonlarının 31 Ekim itibarıyla hazır olacağı duyuruldu. Eğlence Yazılımları Derecelendirme Kurumu ESRB'nin (Entertainment Software Rating Board) oyunun içeriği ile ilgili yaptığı değerlendirmeden sonra oyunun notunu AO (Adults Only) yerine M (Mature) ile değiştirmesinin ardından oyunun çıkış tarihi ile ilgili kesin açıklama geldi.

Eğlence yazılımlarının içeriğini cinsellik, şiddet, zararlı madde kullanımını teşvik gibi açılardan inceleyen ESRB, yaptığı tetkikten sonra yazılımlara not veriyor. Manhunt 2'nin bir önceki notu olan AO (Adults Only) simgesini taşıyan oyunlar sadece 18 yaşından büyüklerin oynaması için uygun görülüyor. Bu notu taşıyan oyunlar ABD'deki büyük mağazalar zincirleri tarafından satılmıyor. M (Mature) simgesini taşıyan oyunlar ise 17 yaşından büyükler için uygun görülüyor.

İçerdiği yoğun şiddet görüntüleri sebebiyle M notuyla derecelendirilen oyunun satışlarının da buna bağlı olarak ciddi bir problem ile karşı karşıya kalabileceği belirtiliyor. Bilmeyenler için kısa bir tanım verelim: Manhunt 2, ailesinin akibetini araştıran bir adamın önüne gelen herkesi kesip doğraması esasına dayanan bir aksiyon oyunu. Oyunun notu ile ilgili değerlendirme sadece Kuzey Amerika'yı kapsarken, oyunun dünyanın diğer bölgelerindeki satışları konusunda yerel merciler karar verecek


Alıntıdır

Son Düzenleme: Borga-x ~ 30 Ağustos 2007 10:53