arkadaslar valla manyadım balkon 1 metre yakın pcye..kac gündür ugrasıyorum denemedigim kalmadı frmat dahil(tabi atan adam dogru attıysa)beyler w xp sp3 intel(R)core(TM)2CPU 6300@1,86 GHZ 2GB RAM ekran kartımGEFORCE 7300 LE daha en son sürümünü 182.50 miydi neydi onu 2 gün önce güncelledim k-lite codeck pack 4.7.5 onuda güncelledim ADOBE AİR,ADOBE FLASH PLAYER 10X,ADOBE FLASH PLAYER 10 PLUGİN,ADOBE READER 9 dahil olmak üzre hepsini kullanıyorum java 6 update 13 oda yüklü ama hala internetten film izlerken kücük ekranda sorun yok ama büyük ekrana aldıgım zaman pc ya reset atıyo yada mavi ekran aynı durum bilgisayarımda ki kayıtlı filmlerde olmuyor yaa deli olucam bunun sebebini bilen yokmu beyler aranızda ltfen yardııııımmmm.bide ok kaybolmuyor tam ekranda ondanda yapabilirmi?yorumlarınızı bekliyorum saygılar
manyadım yaa bu nasıl sorun?
Hala çözülmedi mi :) Durun bakalım, sakin olun. Bazen insan bilgisayarda bir sorunla yaşamasını da öğrenmek zorunda kalabiliyor. Tabi çok rahatsız edici bir durum.
ufuk_mertarkadaslar valla manyadım balkon 1 metre yakın pcye..kac gündür ugrasıyorum denemedigim kalmadı...Çok tehlikeli bir durum bu arada. Siz balkona çıkıp derin bir nefes alın, su filan için, rahatlayın önce...
Kendini bu kadar harap etme Google Chrome u dene. Slogan gibi oldu
zaten bu sorunu cözersem mevlüt okutucam:)
power kacc vat oldugunu bilmiyorum nasıl ögrenebilirim ki artı valla oyunlara uzun zamandır girmedim bilmiyorum yapiyomu fırsat mı kaldı bu illet sorundan:)
HaaNKsKendini bu kadar harap etme Google Chrome u dene. Slogan gibi oldudostum o neki sp 2 icin falan dio ben sp3 kullanıyorum
Mustafa@PCDediğimi bi dene bakalım...
oyamayı indirirsem bu sefer baska sorun cıkartırmı anakartımın sürücüsü ne bilim su an görüntüden cok memnunum ayarlarının bozulmasından cekiniyorum acıkcası biraz daha bilgi ltfn
Mustafa@PCsouth bridge anakartta pci veya diğer parçalar arasında haberleşmeyi sağlar...peki bu driver benim en son güncelledigim anakart sürücüsünün icinde yok mu? geforce 7300 le icin en son yükledim 182.50 miydi neydi.yani diyosunki indir yükle su anki görüntü vs. ayarlarında bi bozukluk olmaz sadece buda ek olur
Mustafa@PCsm bus driver olarak ta geçer o yüklediğin driver da bu var mı bilmiyorum ama bi güncelleştirmeyi dene...bende bilmiyorum ki var mı yok mu varsa ne olur ben yeniden yüklersem sm bus driver ı? artı ekran kartıma uyumlu olanını arıyorum internetten beynim döndü yok sanırım herhangi bi tane indirsem olmaz senin bildigin bi link varsa bana yrdmcı olursan geforce 7300 le icin
Bilgisyarda o.c. varmı? yada işlemci fazla ısnıyor olabilir mi? bayağı düşük çünkü..adobe flash player 10 videolar için işlemciyi kullanır.Ben eski p4 3.0 ghz de bile 4-5 tane flash video açtığım zaman sistem bayağı bir yavaşlıyordu...
internetten orthos ve coretemp programlarını indirin (küçükük kurulum istemeyn programlar,klaösre çıkartıp çalıştırın) orthos işemciye yüklenirekn coretemp'te sıcaklıklara bakın sorun zaten aşırı ısınma ise zaten orthos çalışınca reset atar.
Mavi ekran işlemciden olmaz ama ramden olabilir.ramlere stress testi yapın diyecem ama zaten mavi ekran veriyorsa sorun ne onu analamdım ? mavi ekranda zaten hata kodu yazar,o hata kodunu alıp bakacaksınız sorun çıkaran ne diye ?
denemedigim kalmadı dost bunların icinde mozaillede dahil:) manyamayalımda ne yapalım dimi:) inatcı bu pc bana tam ekran seyretmemek icin akıl almaz yollar buluyo
Tek aciklamasi var oyun ve baska dalgalarda bu olmuyorsa flash playeri bir sey engelliyor cakisma yapiyor.
Kullandigin programlari bilmiyorum ama sana tavsiyem hic bir donanimla ugrasmadan ilk olarak
program ekle kaldirdan flash ile alakali herseyi kaldirman, regediti temizleme programlarindan birisi ile free windows registry mesala taraman ve sonrasinda Adobe kendi sitesinden yeniden kurmandir.
sen her kim ne derse onu yapıyorsun önce birinin dediğini yap sonrada olmazsa başka birisinin dediğini yap ne öle hepsini birden deniyorsun pc dile gelseydi bakalım o ne dicekti sana :D BALKON YAKIN GARDAŞ UĞRAŞMA BENLE :D
ibrahim19sen her kim ne derse onu yapıyorsun önce birinin dediğini yap sonrada olmazsa başka birisinin dediğini yap ne öle hepsini birden deniyorsun pc dile gelseydi bakalım o ne dicekti sana :D BALKON YAKIN GARDAŞ UĞRAŞMA BENLE :dostum herkesin bi fikri var ve yazıyo sagolsunlar tabiki bende deniyorum denemiyecek olduktan sonra burda yayınlamanın bi mantıgı yok dimiartı pc nin dili olsa onun degilde benim ona cok söyleyegim sey var merak etme kardes ona o fırsatı vermem heheh..
artı hala sorunum devam ediyo manyadıkca manyadım..bi cözüm ne ben bulabildim nede arkadaslar.
mancukyaTek aciklamasi var oyun ve baska dalgalarda bu olmuyorsa flash playeri bir sey engelliyor cakisma yapiyor.cakısma sanırım yok burdaki bi forumdan ögrendigim bi yöntemle kontrol etmistim.aygıt yöneticisinden bakıyorum bi sorun gözükmüyor.
Kullandigin programlari bilmiyorum ama sana tavsiyem hic bir donanimla ugrasmadan ilk olarak
program ekle kaldirdan flash ile alakali herseyi kaldirman, regediti temizleme programlarindan birisi ile free windows registry mesala taraman ve sonrasinda Adobe kendi sitesinden yeniden kurmandir.
ama adobeleri kaldırıp yeniden tekrar kurmamıstım.ama hepsini güncelledim sitesinden zaten karsıdan yükleme yaparken eskisini kendisi kaldırıp yenisini yüklemiyormu?
dostum sen bide ekran kartı drier'i yükle.bakalım olacakmı
bende de olmuştu film izlerken eğerki filmin boyutuyla oynarsam yani ekranı büyütüp çükültürsem senini gibi reser atıyordu farmat attım düzeldi ama benim xp baya hasar görmüştü deney manyağı olmuştu
ibrahim19bende de olmuştu film izlerken eğerki filmin boyutuyla oynarsam yani ekranı büyütüp çükültürsem senini gibi reser atıyordu farmat attım düzeldi ama benim xp baya hasar görmüştü deney manyağı olmuşarkadasım bende format attırdım ama benim ki düzelmedi sanırım atan kisi dogru düzgün atmadı:(