marka bilgisayar

schumi7
24-01-2011, 23:19   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

casper marka bilgisayar almak isityorum toplama alıcaktım pahalıya geliyor ayrıca her parcayı her oem satan yerde bulamıyorsun bi sürü sorun kredi kartına 12 ay taksıt olanı çoğu yerde yok vede vade farkı alıyor herkes bı yorum yapıyor yok ati yok n vidia dıyor kafan karısıyor ama marka pc de bu sorunlar yok cunku belli testlerden gecip satışa sunuluyor. tabiki üstün performanslı kasa almakta fayda var
casper kasalar nasıl? aşağıda modeller yer almaktadır ekran kartı 256 bitmi bilgisi olan varmı?

Casper Nirvana Masaüstü                    [url=]NSP.I760-6T85P[/url]

•                     [url=]Intel® Core ™ i5-760 İşlemci[/url]

İşletim Sistemi                           
  •                     Orijinal Windows® 7 Home Premium (64 Bit)

İşlemci Hızı                           
  •                     [url=]İşlemci hızı 2.80 GHz., Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.33 GHz'e kadar, 8MB Intel® Akıllı Bellek[/url]

Chipset                           
  •                     [url=]Intel® HM55 Chipset[/url]

Ram                           
  •                     [url=]6 GB DDR3 Bellek[/url]

Ekran Kartı                           
  •                     [url=]2GB ATI HD6750 Ekran Kartı (1 GB DDR5 Ayrılmış Bellek)[/url]

DVD                           
  •                     [url=]DVD±RW DUAL[/url]

Hediye                           
  •                     [url=]Microsoft Security Essential Antivirüs Programı, Microsoft® Office Starter 2010[/url]

Card Reader                           
  •                     [url=]20-in-1 Card Reader[/url]

Anakart                           
  •                     [url=]Intel® HM55 Anakart[/url]

Harddisk                           
  •                     [url=]1 TB SATA Harddisk[/url]
diğeri ise

Casper Nirvana Masaüstü                    [url=]NSP.I870-6T85P[/url]                    İşlemci                           

•                     [url=]Intel® Core ™ i7-870 İşlemci[/url]

İşletim Sistemi                           
  •                     Orijinal Windows® 7 Home Premium (64 Bit)

İşlemci Hızı                           
  •                     [url=]İşlemci hızı 2.93 GHz., Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.60 GHz'e kadar, 8MB Intel® Akıllı Bellek[/url]

Chipset                           
  •                     [url=]Intel® HM55 Chipset[/url]

Ram                           
  •                     [url=]6 GB DDR3 Bellek[/url]

Ekran Kartı                           
  •                     [url=]2GB ATI HD6750 Ekran Kartı (1 GB DDR5 Ayrılmış Bellek)[/url]

DVD                           
  •                     [url=]DVD±RW DUAL[/url]

Hediye                           
  •                     [url=]Microsoft Security Essential Antivirüs Programı, Microsoft® Office Starter 2010[/url]

Card Reader                           
  •                     [url=]20-in-1 Card Reader[/url]

Anakart                           
  •                     [url=]Intel® HM55 Anakart[/url]

Harddisk                           
  •                     [url=]1 TB SATA Harddisk[/url]

Ekran                           
  •                     [url=]"20""Wide Casper LCD Monitör "[/url]

DEXTER 26
24-01-2011, 23:42   |  #2  
DEXTER 26 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 26
1,018 mesaj

herzaman solemısımdır gene soyluyorum toplama pc den uzak durun
kredi kartına 12 taksit satan yer olmazmı baktıgın pclerden daha uztun pc toplanır burda hemde daha az fıyata
http://www.vatanbilgisayar.com/
12 taksıtte cok dusuk vade farkları var world kartın varsa tabi

Kapalı Hesap (172709)
24-01-2011, 23:48   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
Alıntı: DEXTER 26  
herzaman solemısımdır gene soyluyorum toplama pc den uzak durun

Nede genelde hazırdan uzak durun diyiyorlar Soru

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (204827) ~ 25 Ocak 2011 02:03
ilisyasova
25-01-2011, 00:46   |  #4  
Taze Üye
6 mesaj

casper mı _?  düşmanıma bile  tavsiye  etmem  paranıza ve zamanınıza yazık  ayrıca herzamn toplama bilgisayarların avantajları marka bilgisayarlara göre daha fazladır tek yapmanız gereken bilgisayar almaya  giderken yanınızda bu işin ehli birini bulundurmak  

mladenbmv
25-01-2011, 11:00   |  #5  
mladenbmv avatarı
Yıllanmış Üye
497 mesaj

toplama her zaman daha güzel.hazır pc güzel değil hemde extra para veriyorsun.arkadaş takmıştı hazır pc ye toplayalım dedim yok hazır olcak neyse gittik aldık hazır pc geldik eve taktık oyun açtık pc restart ediyor başka oyun yükle yine aynı götürdük aldığımız yere ben eminim hatanın güç kaynağından olduğuna ama firmadaki sözde işten anlayanlar dedi oyun sahte orjinal oyun yükleyin gitti arkadaş 30 tl orjinal oyun aldı kurudk yine aynı.sonra götrüdük değiştirdiler başka kasa verdiler geldi ondada başka problem çıktık.bu arada bu geliş gidişlerde 100 tl benzin aprası verdik sonunda yine başka kasa verdiler düzeldi ama arkadşa pişman oldu aldığına.pc yi almadan önce sözde gelişi 20 tl herşeyini biz ayarlıyoruz diye para alıyorlar 30 dk bekledik her seferinde.ayrıca aldığın hazır pc bir problem olursa extra bir şeyler almak istersen kasaya monte edemiyorsun edersen garanti dışı kalıyor.

MagicLowe
25-01-2011, 12:47   |  #6  
Taze Üye
19 mesaj

Kendim Toplama pc satıyorum kesinlikle marka pc den uzak durun

MagicLowe
25-01-2011, 12:49   |  #7  
Taze Üye
19 mesaj

Marka pc lerde toplama marka pc ler sanki içindeki parçalr hepsi bi markamı onalrda toplama adamlar ne yapıyor topluyor kendi markasını yapıştırıyor satıyor. Sana bi soru sorayım sen marka aldın arıza çıkardı onu bi bilgisayarcıya götürüp anında yaptıra bilirmisin hayır ama toplama olursa anında yaptırırsın

Onuralp Yılmaz
25-01-2011, 22:53   |  #8  
Yıllanmış Üye
922 mesaj

Casper yerine başka markalar tercih edin.