arkadaşlar merak ettiğim bir şey var: diyelimki ben FX5600 128 bit ve 128MB bir ekran kartı alacağım. marka bu konuda ne kadar önemli oluyor?
marka önemli mi?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bayağı önemli.Ama bana sorarsan ATI 9600 XT al
Bencede 9600 XT Veya Pro.Çok Güzel.
Tavsiye Ederim....
Kolay Gelsin....
marka bu konuda en önemli olayı sogutma sistemler, yanında gelen aksesuarlar ve garanti durumu için. sonuçta kartların yapısı birbirine benzer çünkü hepsi aynı yongayı kullanıyor. Bu durumda MSI ASUS Gigabyte gibi markaları öneririm sana Fakat az daha paraya kıyıp 5700 al bence
EĞER BANA 9800PRO İÇİN MARKA SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM YARDIMIZI BEKLİYORUM
1-Hıs Atı Radeon 9800 Pro
2-PowerColor Atı Radeon 9800 Pro
Kolay Gelsin.
evet cok onemı var kullandıkalrın ramın modelı ve parformansları mesela bır tornadoyla baka bır model mesela fly ele alırsal fark eder. onu sende fark edersın
Sen ekran kartı alma. Yada Forumları okuma :D kafana göre iyi birşey al ama sonucta garantisini ve yanında gelen donanımları kontrol et. Yoksa Bu forumlarad zor alırsın
fx5200 falan alacaksan pek bi fark yok ama fx5700 falan alacaksan kesinlikle MSI-ASUS gibilerden şaşma hatta MSI kartları şiddetle tavsiye ederim açıkçası ASUS kartlarda umduğumu bulamadım kaliteliler ama gerek desteği gerek aksesuarları biraz düşük gibi geldi bana
ınno tornado 5700 aldım bir ay kadar oldu 150 dolara kart çok iyi asus msi iyidir ama ben ınnoyu alana kadar hep asus kullandım.taa tnt ve tnt2 ultradan beri.ayrıca msi nin 5600 xt modelinden uzak dur.mx440 la aynı performans neredeyse sadece teknolojik yenilikleri var o kadar...bence ınno tornado fx5700 al yada 9600 pro dahada paran varsa 9600xt veya 5700 ultra gddr3 al.fxler ınno olsun korkma iyi kartlar.kullanmasam tavsiye atmam. o/c ile gpu 550 ram 620 çalışıyor 3dmark 03 te 3624 skor aldım.
Fx 5700 TD GDDR3 256 Bir Olarak
1. Elsa
2. Asus
3. MSI
4. Gigabyte